Αυτή η φωτογραφία έγινε viral και άλλαξε τη ζωή ενός 9χρονου αγοριού!

Όλοι μας γνωρίζουμε την κινέζικη παροιμία “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις” και προφανώς δεν έχει βγει τυχαία. Σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψουν μια κατάσταση. Και μόνο μια εικόνα αρκεί για να καταλάβεις πολλά πράγματα και το έχουμε διαπιστώσει όσες φορές μια φωτογραφία έγινε viral.

Ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα είναι και η φωτογραφία ενός 9χρονου αγοριού από τις Φιλιππίνες, η οποία συγκίνησε πλήθος κόσμου. Η εικόνα του μικρού αγοριού περιγράφει την ταπεινότητα, την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που μπορεί να έχει ένα τόσο μικρό παιδί για να καταφέρει να μορφωθεί.

Προφανώς, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και τράβηξε την προσοχή πολλών ανθρώπων, με αποτέλεσμα να καταφέρει να του αλλάξει όλη τη ζωή!

 

9χρονος διάβαζε στον δρόμο μέχρι που αυτή η φωτογραφία έγινε viral!

sigkinitikes-eidiseis-exoteriko

Το όνομα του μικρού αυτού αγοριού είναι Daniel Cabrera και έγινε θέμα συζήτησης στις Φιλιππίνες, όταν τον Ιούνιο του 2015 τον είδε στον δρόμο την πόλης Mandaue μια φοιτήτρια και αποφάσισε να τον φωτογραφίσει και να ανεβάσει την φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με την λεζάντα “Με ενέπνευσε ένα παιδί”.

mathitis-filippines

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ο 9χρονος Daniel διάβαζε στον δρόμο καθισμένος σε ένα αυτοσχέδιο τραπέζι, χρησιμοποιώντας το φως από ένα κατάστημα των McDonald ‘s.

Όταν όμως η Joyce Gilos Torrefranca ανέβασε την εικόνα του αγοριού δεν περίμενε για κανένα λόγο ότι θα μπορούσε να το βοηθήσει τόσο πολύ, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι περισσότερο.

antiksoes-sunthikes-oikogenies

Αφού λοιπόν πήρε τέτοια δημοσιότητα η είδηση αυτή, κάποιοι φρόντισαν να βρουν πληροφορίες τόσο για τον 9χρονο όσο και για την οικογένεια του.

Ο μικρός έμενε σε ένα αυτοσχέδιο σπίτι κοντά στα McDonald ‘s και κάθε βράδυ διάβαζε στην ίδια γωνία, μιας και η μητέρα του έβγαζε λιγότερα από 2 δολάρια τη μέρα και δεν είχε την δυνατότητα να του προσφέρει κάτι περισσότερο, ούτε καν ρεύμα.

daniel-cabrera-mathitis

Επειδή όμως ο γιος της, όπως δήλωσε και η ίδια, είναι πολύ φιλομαθής και αποφασιστικός  δεν είχε κανένα πρόβλημα να πηγαίνει στο σχολείο χωρίς να έχει καν κολατσιό μαζί του για το μεσημέρι και να διαβάζει στον δρόμο. Αυτό όμως που της έδινε δύναμη ήταν πάντα τα λόγια του μικρού, ο οποίος της έλεγε ότι δεν θέλει να μείνει φτωχός και θέλει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

sigkinitikes-istories-aggouria-net eidiseis-filanthropies

Έτσι, όταν μαθεύτηκαν όλα αυτά, κάποιοι γενναιόδωροι άνθρωποι ξεκίνησαν να χρηματοδοτούν τις σπουδές του, για να καταφέρει να πάει στο γυμνάσιο και να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει αστυνομικός.

eidiseis-kosmos

Επίσης, του έδωσαν όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη και ένα νέο ηλιακό φωτιστικό για να μπορεί να μελετάει άνετα στο σπίτι του. Και τα McDonald ‘s όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, καθώς ο πρόεδρος των εστιατορίων στις Φιλιππίνες, Kenneth Yang, υποσχέθηκε να παρέχουν δωρεάν γεύμα τόσο στον μικρό όσο και στην οικογένειά του για έναν χρόνο, ενώ του χορήγησε μια υποτροφία για να τον βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους του.

Κάτι τέτοιες ιστορίες είναι μας δείχνουν πως υπάρχει ανθρωπιά στις μέρες μας και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το Internet μπορεί να κάνει θαύματα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!