Η 21χρονη που έγινε viral θηλάζοντας το μωρό της σε γάμο!

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια μητέρα να θηλάζει το μωρό της σε κοινή θέα, ενώ δεν είναι κάτι τρομερό, ούτε χυδαίο όπως θεωρούν αρκετοί. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και που βλέπουμε τα πράγματα φταίει κατά κύριο λόγο και τα μηνύματα που μας περνάει η κοινωνία.

Μια 21χρονη όμως έγινε viral ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, της οποίας η λήψη έγινε κατά την διάρκεια του θηλασμού του γιου της, σε μια δεξίωση γάμου!

 

Γερμανίδα κατέκτησε το Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία όπου θήλαζε το μωρό της

germanida thilasmos moro gamos

Η κοπέλα αυτή είναι η Naomi Jael Covert, από το Vilseck της Γερμανίας, η οποία σε ηλικία 21 ετών έχει έναν γιο τον TJ, ο οποίος είναι 10 μηνών.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η νεαρή γυναίκα ανέβασε στο προφίλ της την φωτογραφία στην οποία θήλαζε τον μικρό TJ, η οποία αναδημοσιεύθηκε από τον λογαριασμό empoweredbirthproject στο Instagram και κατάφερε να μαζέψει 12,000 like.

thilasmos instagram fotografies

Όπως δήλωσε και η ίδια, την μία μέρα την ανέβασε και το πρωί που ξύπνησε είδε αυτόν τον χαμό που είχε γίνει ξαφνικά.

Ο λόγος που το έκανε, ήταν επειδή γνωρίζει πως σχεδόν όλες οι μητέρες φοβούνται και δεν τολμούν να ταΐσουν τα μωρά τους μπροστά στον κόσμο και πόσο μάλλον σε μεγάλες εκδηλώσεις, όπως είναι ένας γάμος και ήθελε να τους δείξει ότι δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση και δεν παίζει ρόλο το που βρίσκεσαι και η περίσταση. Εσύ θα φας κανονικά, το παιδί σου γιατί όχι;

thilasmos morou

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου, “σοκαρίστηκα”, “ρίξε μια κουβέρτα επάνω σου” και διάφορα άλλα τα οποία έδειχναν πως δεν το βλέπει όλος το κόσμος με τον ίδιο τρόπο. Όσο όμως δεν ενοχλούσε κανέναν από τους παρευρισκόμενους δεν υπήρχε και λόγος να μην το κάνει.

Γι’ αυτό εξάλλου και την υποστήριξε τόσος κόσμος, υπερασπίζοντας την απέναντι στους κακοπροαίρετους και στενόμυαλους, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!