Ο Γερμανικός Μολοσσός που έγινε viral με τις γκριμάτσες του!

Υπάρχουν πολλές απίστευτες αστείες φωτογραφίες με ζώα που κάνουν τον γύρο του Internet, αλλά αυτός εδώ ο Γερμανικός Μολοσσός κατάφερε να κλέψει την παράσταση με τις ξεκαρδιστικές του γκριμάτσες!

Ο Mutka είναι από εκείνους τους σκύλους που ξέρουν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και βρίσκονται πάντα στο κέντρο της προσοχής. Η Krista Aalto από το Piikkiö της Φιλανδίας, ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον σκύλο της όσο έπαιρνε αυτές τις αστείες πόζες, από όταν ήταν ακόμη 8 εβδομάδων.

Αυτός ο αστείος γίγαντας, έχει ύψος περίπου ένα μέτρο και ζυγίζει 50 κιλά. Είναι απίστευτα εκφραστικός και γι’ αυτό πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Goofy. Πραγματικά και ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο κατοικίδιο, που θα τον έκανε διαρκώς να γελάει… Δες τις αστείες φωτογραφίες του!

 

Mutka: Ο Γερμανικός Μολοσσός με τις ξεκαρδιστικές γκριμάτσες!

asties eikones skulous asties fotografies zoa asties gkrimatses skulos astios germanikos molossos asties fotografies skilosastios skilos fotografies skilia germanikos molossos eikones gkrimatses skulos krista aalto astios skilos Mutka skilos gkrimatses skilos xristougenniatikes eikones skulos filandia gkrimatsesasties gkrimatses zoa

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!