Δείτε τι ποστάρουν οι πλούσιοι γονείς στο Instagram!

Εδώ και καιρό τα πλουσιόπαιδα του Instagram και γενικότερα των social media, τραβούν την προσοχή μας με τις φωτογραφίες που ποστάρουν διαρκώς, στις οποίες επιδεικνύουν με έναν εκνευριστικό τρόπο για όλους εμάς, τα ακριβά τους αντικείμενα και το πόσα χρήματα έχουν. Το ίδιο όμως κάνουν τώρα και οι πλούσιοι γονείς τους.

Αυτή η τάση είχε χτυπήσει και το Snapchat, αλλά μάλλον οι γονείς τους βαρέθηκαν να τους κλέβουν όλη την δόξα και είπαν να καυχηθούν και εκείνοι για τον πολυτελή τρόπο ζωής που κάνουν και φυσικά για τον πλούτο τους.

Από τον Απρίλιο του 2015, οι συγκεκριμένοι γονείς έχουν το δικό τους account όπου ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους, το Rich Parents of Instagram. Εκεί επιδεικνύουν πλέον τα ιδιωτικά τους τζετ, τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα, τα πανάκριβα δώρο που κάνουν στα παιδιά τους, αλλά και το πως περνάνε στις διακοπές τους!

 

Οι πλούσιοι γονείς έκλεψαν την παράσταση από τα παιδιά τους στο Instagram!

akriva amaksia instagram

Δεν έφτανε το ένα supercar για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, οπότε είπε να βάλει τα δύο από την συλλογή του.

akriva autokinita

Και μόνο που το βλέπεις αυτό εξοργίζεσαι. Νομίζω πως δεν οδηγείται έτσι ένα αυτοκίνητο. Λέω εγώ τώρα..

akrives sampanies instagram

Δεν υπάρχει κάτι οικονομικό σε αυτή την φωτογραφία, ακόμη και το πορτοφόλι θα μου αρκούσε. Όσο για τις πανάκριβες αυτές σαμπάνιες, απλά δεν έχω λόγια!

diakopes plousion

Να και οι διακοπές που λέγαμε. Έτσι με ένα διακριτικό αυτοκινητάκι να τους περιμένει μωρέ.

eikones plousion

Αφού έφυγαν τα παιδιά από το σπίτι είπαν να πάρουν σκύλο και έτσι για να μην γαβγίζει του δίνουν 500άρικα. Κύριε, να σας κάνω τον σκύλο, να δείτε τι καλή που θα είμαι;;

epidiksi ploutou gonis

Να κάνεις τέτοιο δώρο στο παιδί σου και να παραπονιέται κιόλας. Αχαριστία φίλε μου, με μισή καρδιά θα το δεχτώ εγώ μωρέ. Να μην πάει και χαμένο!

fotografies plousion instagram

Τα μπουκάλια από τις σαμπάνιες αντιστοιχούν στα χρόνια που κλείνει και είναι τόσα; Και το πάρτυ που θα γίνει, γύρω από το αμάξι ή μέσα και μας το δείχνει έτσι;

goneis plousiopeda instagram

Τον ρώτησε λέει η γυναίκα του τι βενζίνη βάζει στο αμάξι και είπε να της δείξει, για να ξέρει και εκείνη η καημένη.

lamborghini instagram

Αυτή η φωτογραφία ανέβηκε πρώτα από τον γιο και είπε ο πατέρας να την δείξει και στους φίλους του.

plousioi epidiksi social media

Όχι, καθόλου λογικό δεν είναι το να σταματούν και να θαυμάζουν ένα τέτοιο εργαλείο. Εγώ selfies επάνω του θα έβγαζα, δεν θα κοιτούσα μέσα!

plousioi goneis instagram

Μα που πήγε το μυαλό σας; Ο άνθρωπος το φαγητό που θα τσιμπήσει μας δείχνει και την ώρα, όχι το Rolex του.

plousioi idiotika jet

plousioi instagram

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ιδιωτικά τζετ, αλλά ok ο πρώτος είναι κύριος, ο δεύτερος δεν φοβήθηκε να μην λερώσει τα ρουχαλάκια του και ξάπλωσε κάτω; Αλλά ξέχασα, θα τα πετάξει και θα πάρει άλλα!

poluteli spitia instagram

Να και ένα απλό, διακριτικό και φτωχικό σπιτάκι. Χάλι ρε παιδί μου, καθόλου γούστο.

Rich Parents of Instagram

Θα ήθελα ένα χαρτομάντιλο σας παρακαλώ, από αυτά που είναι και υποαλλεργικά και με τα συστατικά που έχουν ανεβάζουν την διάθεση!

xrimata plousion

Για να έχει όλα αυτά τα χαρτονομίσματα στο χέρι, κάτι με κάνει να πιστεύω πως θα ήθελα πολύ να έχω την κάρτα του. Τα άλλα χάρισμα του.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!