Αυτές είναι καλύτερες πρωτεΐνες της αγοράς!

Η πρωτεΐνη είναι το συμπλήρωμα διατροφής με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας τρόπος για να δώσεις στους μυς σου την απαραίτητη τροφή που χρειάζονται χωρίς επιπλέον θερμίδες.

Μελέτη έχει δείξει ότι με τη χρήση σκόνης πρωτεϊνών και ιδιαίτερα ορού γάλακτος σε συνδυασμό με πρόγραμμα άσκησης, μπορείς να ενισχύσεις την ανάπτυξη των μυών και την αύξηση της δύναμης σου.

Συμβουλή: Μην στηριχτείς στην σκόνη πρωτεϊνης και δεν συνεχίζεις να προσέχεις την διατροφή σου. Τα αποτέλεσματα θα έρθουν μόνο αν υπάρχει ο σωστός συνδυασμός.

 

Δες τις 10 καλύτερες πρωτεΐνες για το 2016!

 

Δες τα 3 είδη σκόνης πρωτεϊνών:

 

Whey σκόνη πρωτεΐνης

whey 2whey 3

Υπάρχουν πολλοί τύποι πρωτεΐνης αλλά η ορού γάλακτος είναι ο βασιλιάς των πρωτεϊνών για την σωματική διάπλαση. Είναι γρήγορο στην πέψη και αυξάνει τη ροή του αίματος.  Μελέτη έχει δείξει ότι εκείνοι που συμπληρώνεται με ορό γάλακτος για 14 εβδομάδες είχαν 25% περισσότερο ανεπτυγμένους μύς από την ομάδα που δεν έπαιρνε την πρωτεϊνη.

Η συνιστώμενη δόση είναι  1-1,5 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους σας καθημερινά.

 

Λευκίνη

leykini

Η λευκίνη ενεργεί ως ένας διακόπτης που ενεργοποιεί τη μυϊκή πρωτεϊνική σύνθεση οπότε και στην οικοδόμηση των μυών. Στοιχεία έχουν δείξει ότι με την προσθήκη λευκίνης σε ένα πρωτεϊνικό ποτό αυξάνει την μυϊκή μάζα πάνω από 30%. Το χαρακτηριστικό της λευκίνης είναι ότι ενεργοποιεί ένα συγκρότημα που ονομάζεται mTOR το οποίο βοηθάει να ανακάμψει ταχύτερα ο μυς.

 

Πεπτικά Ένζυμα

Digestive EnzymesDigestive Enzymes 2   Digestive Enzymes 3

 

 

 

 

 

 

 

Δες Επίσης: Οι 5 Καλύτερες πρωτεΐνες σε σκόνη για το 2015!

Όταν παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα σκόνης πρωτεϊνης πρέπει να βεβαιωθείς ότι η σκόνη πάει εκεί που πρέπει να πάει. Κάποια προϊόντα αφομοιώνονται πιο εύκολα και κάποια δυσκολότερα.

Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα και πρόσθεσαν πεπτικά ένζυμα όπως πρωτεάσες, πεπτιδάση, πεψίνη, θρυψίνη, χυμοθρυψίνη, βρομελίνη, παπαΐνη. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε περισσότερη αφομοίωση προϊόντος άρα και μεγαλύτερη ανάπτυξη.

>>Δες όλα τα άρθρα από την Γυμναστική – Διατροφή!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!