21 Εικόνες πριν και μετά τον πόλεμο στην Συρία!

Στις 19 Ιουλίου του 2012 ξεκίνησαν τον πόλεμο στην πιο όμορφη πόλη της Συρίας, στο Χαλέπι. Το Χαλέπι είναι η πιο μεγάλη πόλη και από εκεί ξεκίνησε ο συριακός εμφύλιος πόλεμος.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, με τόσες βόμβες και όπλα από τον συριακό στρατό και τα ελικόπτερα που έπεσαν, χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους, αλλά και την ίδια τους την χώρα, ώστε να καταφέρουν να σωθούν με κάθε τρόπο.

Μέσα σε όλα όμως, το Χαλέπι υπέστει καταστροφικές ζημιές και από εκεί που θεωρούνταν μία από τις πιο όμορφες και αρχαιότερες πόλεις παγκοσμίως, τώρα έχουν μείνει μόνο τα σημάδια του πολέμου μέσα στα ερείπια.

Δες εικόνες από το τότε και το τώρα, μετά από όσα συνέβησαν!

 

Εικόνες με τις επιπτώσεις του πολέμου στο Χαλέπι της Συρίας!

aksiotheata suria polemos apisteytes eikones suria apisteytes eikones suria ekklisia suria eripia xalepi siria aggouria.net eripia xalepi siria katastrofi siria aggouria.net katastrofi siria katastrofi xalepi suria ktiria suria meta polemo

 

magazia suria metapolemikes ikones siria polemos suria epiptosis polemos suria polemos xalepi sirias suria 2016 suria polemos eikones suria polemos xalepi siria prin meta xalepi siria zimies suria polemos

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!