Δασκάλα απολύθηκε γιατί έβαλε 0 σε μαθητές!

Το σχολείο υπάρχει για να πηγαίνουν τα παιδιά και να μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα που θα τους βοηθήσουν για να συνεχίσουν την ζωή τους. Ο κάθε μαθητής το μόνο που πρέπει να κάνει είναι τα μαθήματά του. Δεν χρειάζεται να δουλέψει καθώς το σχολείο είναι η δουλειά του μέχρι τουλάχιστον να ενηλικιωθεί.

Ανάλογα με την δουλειά που κάνει ο καθένας παίρνει και την αντίστοιχη πληρωμή. Στην περίπτωση των μαθητών η δουλειά που κάνουν αμείβεται με τον βαθμό τους. Μία καθηγήτρια στην Φλόριντα αποφάσισε να βάλει μηδενικό βαθμό στα παιδιά που δεν έκαναν καμία εργασία. Αυτό είναι το πιο δίκαιο για να μην αδικήσει κάποιο άλλο παιδί.

 

Απολύουν δασκάλα για μηδενικό βαθμό σε μαθητές!

daskala florida mideniko vathmo

Δες επίσης την καθηγήτρια που ανάγκαζε μαθητές να κάνουν SEΧ μαζί της για τους βαθμούς!

Στην Φλόριντα έχουν σαν κανόνα να μην βάζουμε μηδενικό βαθμό σε μαθητές. Ο χαμηλότερος βαθμός που επιτρέπεται να βάλουν είναι 50/100. Αν όμως το σκεφτεί κάποιος δεν είναι δίκαιο για όλους τους μαθητές. Αν κάποιος κάνει όλες τις εργασίες που του ζητήθηκαν και ο βαθμός που αξίζει να πάρει είναι 60/100 δεν είναι δίκαιο αν κάποιος πάρει 50/100 επειδή δεν έκανε τίποτα.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σκέφτηκε μία δασκάλα. Την είχαν καλέσει πολλές φορές στο γραφείο του διευθυντή γιατί οι γονείς δεν ήταν ευχαριστημένοι. Σε μία από αυτές τις επισκέψεις στον διευθυντή έμαθε για την πολιτική που δεν επιτρέπει στους δασκάλους να βαθμολογήσουν κάτω από 50/100. Οι μαθητές γνωρίζουν γι αυτήν την πολιτική και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο γίνεται.

sxoleio daskala minima pinaka

Δες επίσης το σχολείο που «κάλυπτε» δασκάλα που το έκανε με μαθητή της!

Κάποιος μαθητής πήγε στην δασκάλα με τα χέρια σταυρωμένα την κοίταξε στα μάτια και της είπε ότι είναι υποχρεωμένη να του βάλει 50/100 χωρίς να κάνω τίποτα. Απ’ότι φαίνεται όμως η κυρία Diane Tirado δεν το δέχτηκε. Έτσι αποφάσισε να μην ακολουθήσει τους κανόνες που είχε το σχολείο και έβαλε 0/100 στα παιδιά που δεν έκαναν καμία απολύτως προσπάθεια.

Αντί όμως οι γονείς να σκεφτούν ότι τα παιδιά τους θα έπρεπε να κάνουν τις ασκήσεις τους και να τα πιέσουν, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυση της δασκάλας στις 14 Σεπτεμβρίου, 2 μήνες μετά την πρόσληψή της στο σχολείο. Ποιος πιστεύεις ότι έχει δίκιο, η δασκάλα ή οι γονείς;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!