7 Τρόποι που χρησιμοποιούμε το Facebook μετά τον χωρισμό!

Όπως και να το κάνουμε, κανένας δεν ξεπερνάει έτσι εύκολα έναν χωρισμό, ακόμη και αυτός που έκανε το πρώτο βήμα για να βγει από την σχέση.

Μιας και ζούμε όμως στην εποχή της τεχνολογίας και τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, το ερώτημα είναι το με ποιον τρόπο χρησιμοποιούμε μετά το Facebook.

Σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε από τρία πανεπιστήμια της Αμερικής, ρωτήθηκαν πάνω από 200 νέοι ενήλικες που δεν είχαν πολύ καιρό που είχαν χωρίσει, για το τι έκαναν στο Facebook, αφότου τελείωσε η σχέση τους και μετά.

Δες λοιπόν τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας!

 

Δες επίσης: Έρευνα: Δες σε τι κάνει καλό το στοματικό S E Χ!

 

Τι κάνουμε στο Facebook μετά από έναν χωρισμό

sxesis xorismos

1. Το 28% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως απέφευγαν να μπαίνουν στον συγκεκριμένο Ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθούσαν να μην μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες σχετικά με την τροπή της σχέσης τους.

2. Το 23% φρόντισε να σβήσει ότι μπορεί να θύμιζε τον άλλο, είτε αυτό ήταν φωτογραφίες και διάφορα παλιά posts είτε ακόμη και τα προσωπικά του/της μηνύματα.

3. Το 10% είπε πως άρχισε να ψάχνει το προφίλ του/της πρώην του, ακόμη και των συγγενικών του προσώπων, αλλά και της παρέας του, ώστε να μαθαίνει νέα. Μεταξύ μας, μάλλον και το υπόλοιπο 90% το έκανε αυτό, απλά δεν ήθελαν να το παραδεχτούν.

4. Το 13% όχι μόνο διέγραψε το άλλο άτομο από το προφίλ του, αλλά τον μπλόκαρε κιόλας, ώστε να μην δει ποτέ ξανά κάτι σχετικό με εκείνον.

5. Το 8% δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από τον τρόπο που το χρησιμοποιούσε. Αντιθέτως, κράτησαν φιλική σχέση με τους πρώην τους και συνέχισαν να σχολιάζουν φωτογραφίες και να κάνουν like σαν να μην συνέβη τίποτα.

6. Το 4% ήταν από εκείνους που δήλωσαν σε όλους ότι τελείωσαν τα πάντα και μάλιστα με λεπτομέρειες, ανανεώνοντας το relationship status τους και με διάφορες συναισθηματικές δημοσιεύσεις.

7. Το 4% έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, ανεβάζοντας φωτογραφίες με το πόσο διασκεδάζουν και με το νέο ανανεωμένο τους look, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και η Taylor Swift.

8. Υπήρχε και ένα 10% που συμφώνησε λίγο πολύ σε όλα. Προφανώς ήταν αυτοί που δεν μπορούσαν να αποφασίσουν με ποιον τρόπο να χειριστούν το θέμα.

[adrotate banner=”12″]

Φυσικά δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος, αλλά καλό θα ήταν να μην βγάζεις και τα πάντα στην φόρα. Γι’ αυτό εξάλλου ονομάζονται και προσωπικές σχέσεις και στιγμές!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!