540 Κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κουτιά μπανάνας στο Τέξας!

Στις αρχές του μήνα είδαμε ότι βρέθηκαν 67 κιλά κοκαΐνης σε ανανάδες στη Μαδρίτη. Γελάσαμε με την ιδέα και αναρωτηθήκαμε τι άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος για να διακινήσει ναρκωτικά. Έλα όμως που υπάρχουν και πιο έξυπνοι και περίεργοι τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο.

Την Παρασκευή που μας πέρασε αναρτήθηκε μια δημοσίευση στο Facebook από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τέξας, η οποία ανέφερε ότι βρέθηκε μια αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα σε κουτιά μπανάνας στο Τέξας, τα οποία κουτιά δωρήθηκαν σε φυλακή!

 

Κοκαΐνη 18 εκατομμυρίων δολαρίων βρέθηκε σε κουτιά μπανάνας που δωρήθηκε σε φυλακή του Τέξας!

kokaini koutia mpananas fulaki

Δες επίσης: Βρήκαν 1 τόνο ηρωίνης στη βίλα γνωστού εμπόρου διαμαντιών στη Φιλοθέη

Τα κουτιά που έλαβαν λοιπόν ήταν 45 και έφτασαν στο λιμάνι του Φρίπορτ του Τέξας, με προορισμό την μονάδα Wayne Scott, η οποία είναι μια φυλακή περίπου 51,5 χιλιόμετρα βόρεια του Φρίπορτ. Όταν λοιπόν ξεφόρτωσαν τα κουτιά, ένας από τους φύλακες ξεκίνησε να τα ελέγχει ένα προς ένα μέχρι που ανακάλυψε ότι κάτι δεν πάει καλά.

narkotika eidiseis kosmos

Δες επίσης: Έπιασαν Αλβανό που μετέφερε 1,3 εκατ. ευρώ κρυμμένα στην ρεζέρβα!

Αντιλήφθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα όταν αισθάνθηκε ότι ένα από τα κουτιά ήταν αρκετά διαφορετικό από τα άλλα. Έτσι, έβγαλε τους ιμάντες με τους οποίους ήταν δεμένο, κατέβασε το κιβώτιο και το άνοιξε, περιμένοντας να δει μέσα του μπανάνες. Αντ’ αυτού όμως βρήκε ένα πακέτο το οποίο ήταν σαν να είχε μια λευκή σκόνη.

Έτσι κάλεσαν την υπηρεσία τελωνείων και προστασίας των συνόρων της Αμερικής για να δοκιμάσουν αυτή την λευκή ουσία για να τους πουν τι είναι. Το πόρισμα ήταν ότι είχαν στα χέρια τους 540 πακέτα κοκαΐνης με αξία 17.820.000 δολαρίων.

cocaine texas fulaki aggouria.net

Δες επίσης τι μπορεί να πάθει ο εγκέφαλος από την κοκαΐνη!

Όπως προανέφερα όμως, αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη αλλά φυσικά ούτε και η τελευταία φορά που προσπάθησαν να περάσουν έτσι ναρκωτικά. Πέρυσι, οι αρχές της Ισπανίας είχαν βρει κοκαΐνη κρυμμένη μέσα σε 57 ψεύτικες μπανάνες που είχαν μπει στη χώρα λαθραία από τη Νότια Αμερική. Ενώ το 2015 στο Βερολίνο της Γερμανίας, είχαν βρει 850 κιλά κοκαΐνης και πάλι μέσα σε κουτιά από μπανάνες, με την μόνη διαφορά ότι μεταφέρονταν προς πολλά Supermarket της εταιρείας Aldi σε όλη την πόλη.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!