Βρέθηκαν 67 κιλά κοκαΐνης σε ανανάδες στη Μαδρίτη!

Η διακίνηση ναρκωτικών είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας εύκολος τρόπος για πολλούς να βγάλουν χρήματα. Επίσης, είναι παράνομο και διώκεται ποινικά από τον νόμο σε περίπτωση που σε συλλάβουν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Φυσικά σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει και ένα επιτρεπτό όριο.

Πρόσφατα, αστυνομικοί στη Μαδρίτη της Ισπανίας, έπιασαν κάποια άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης. Το περίεργο είναι ο πρωτότυπος τρόπος που το έκαναν. Η κοκαΐνη βρέθηκε μέσα σε ολόκληρους ανανάδες. Μπορεί να ήταν έξυπνη ιδέα, αλλά το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνετε.

 

Κοκαΐνη αξίας 10,6 εκατομμυρίων ευρώ βρέθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας!

diakinisi kokainis ananades

Δες επίσης: Έπιασαν Αλβανό που μετέφερε 1,3 εκατ. ευρώ κρυμμένα στην ρεζέρβα!

Στην Κόστα Ρίκα γέμισαν τους ανανάδες με τις ναρκωτικές ουσίες πριν τις μεταπωλήσουν στην αγορά της Μαδρίτης. Οι αστυνομικοί σπάνε τα φρούτα και μέσα βρίσκουν μεγάλα πακέτα κοκαΐνης. Η συνολική αξία ήταν 10,6 εκατομμύρια ευρώ και το βάρος 67 κιλά. Η διαδικασία που ακολούθησαν όμως ήταν πραγματικά πολύ έξυπνη.

paraksenes idiseis aggouria.net

Δες επίσης: Βρήκαν 1 τόνο ηρωίνης στη βίλα γνωστού εμπόρου διαμαντιών στη Φιλοθέη

Πρώτα άδειασαν τους ανανάδες και έπειτα τους γέμισαν με κυλίνδρους κοκαΐνης. Στο εξωτερικό μέρος από τους κυλίνδρους είχαν βάλει παραφίνη για να μην μπορούν να εντοπιστούν με την μυρωδιά από τα σκυλιά της δίωξης. Οι αστυνομικοί που άνοιξαν τους ανανάδες λένε ότι αυτοί που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες ζύγιζαν από 800 γραμμάρια μέχρι και 7 κιλά κοκαΐνης.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!