20 Σκληρές εικόνες ατόμων που νίκησαν την ανορεξία!

Την σήμερον ημέρα όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αδυνατίσουν χωρίς να σκέφτονται τις επιπτώσεις που έχουν στην υγεία τους τα όσα κάνουν. Αρκετοί είναι εκείνοι που καταλήγουν να υποσιτίζονται βάζοντας σε ρίσκο την ζωή τους και δυστυχώς δεν είναι και τόσοι πολλοί εκείνοι που κατάφεραν και νίκησαν την ανορεξία.

Η ανορεξία στην ουσία είναι μια ψυχολογική διατροφική διαταραχή και όσοι πάσχουν από αυτή έχουν διαρκώς τον φόβο να μην πάρουν βάρος, αλλά δεν μπορούν να δουν το πόσο γρήγορα χάνουν κιλά, πιστεύοντας πάντα ότι είναι υπέρβαροι και ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που απασχολούσε διαρκώς τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ ήταν η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. Από εκεί και μόνο μπορείς να καταλάβεις το πόσο δύσκολο είναι να αναρρώσεις από την νευρική ανορεξία. Φυσικά όμως δεν είναι και ακατόρθωτο.

 

 

Εικόνες πριν και μετά από άτομα που νίκησαν την ανορεξία!

Υπάρχει αρκετός κόσμος που τα έχει καταφέρει με σκληρή προσωπική προσπάθεια και την βοήθεια των γιατρών. Το παν όμως είναι να αγαπάς τον εαυτό σου για αυτό που είναι και να μην προσπαθείς να μπεις σε καλούπια, σαν αυτά που μας έχουν πασάρει σαν ιδανικά τα μοντέλα!

Ακόμη κι έτσι να το δεις, το μοντέλο που κάνει πλέον θραύση είναι η Άσλεϊ Γκράχαμ η οποία φημίζεται για τις πλούσιες καμπύλες της και παρόλο που είναι ένα plus size μοντέλο έχει ξετρελάνει όλο το αντρικό κοινό.

Στην συνέχεια μπορείς να δεις γυναίκες αλλά και άντρες που κατάφεραν να αναρρώσουν και το πως ήταν πριν ξεκινήσουν αυτή τους την προσπάθεια! Δες ακόμη 17 άτομα πριν και μετά την απώλεια βάρους!

anarrosi neuriki anoreksia anoreksia eikones prin meta anoreksia prin kai meta anorexia efives kopeles anorexia soma allagi aggouria.net anorexia-photos-before-after anorexia-recovery-before-after antres apolia varous neuriki anoreksia apisteutes eikones neuriki anoreksia asrhenia anorexia eikones aggouria.net diatrofi anoreksia apotelesmata eikones neuriki anoreksia gumnasmenes gunaikes eikones metamorfosi antriko soma metamorfosi gunaikeio soma metamorfosi gunaikes eikones

Δες ακόμη 14 εικόνες πριν και μετά την χρήση ναρκωτικών!

metamorfosi gunaikon aggouria.net montelo prin meta apolia varous neuriki anoreksia fotografies soma asthenies apolia kilon

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!