15χρονος έπιασε 30 κιλά ψάρι Μάχι Μάχι!

Το ψάρεμα είναι μια ασχολία που μπορείς να ασχοληθείς είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να κάνουν μεροκάματο με το ψάρεμα. Πολλοί όμως το έχουν σαν ένα χόμπι για να περνάνε την ώρα τους ευχάριστα. Η θάλασσα ηρεμεί πολλούς ανθρώπους και το ψάρεμα είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να βρεθούν εκεί.

Φυσικά η τύχη παίζει ένα πολύ μεγάλο ρόλο για την ποσότητα και το μέγεθος των ψαριών που θα πιάσει ο καθένας. Στο Νιου Τζέρσεϊ ένας 15χρονος που ασχολείται με το ψάρεμα, κατάφερε να πιάσει το μεγαλύτερο ψάρι μάχι μάχι της πολιτείας του! Αυτό το κατόρθωμα τον έβαλε στο βιβλίο ρεκόρ ψαρέματος της πολιτείας.

 

Έφηβος κατάφερε να πιάσει το μεγαλύτερο ψάρι Μάχι Μάχι με το βάρος του να αγγίζει τα 30 κιλά!

megalo psari

Δες επίσης Βολιώτης ψαράς βγάζει 46kg ψάρι με ένα καλάμι!

Το ψάρεμα με καλάμι είναι πολύ διαδεδομένο αυτή την εποχή στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο 15χρονος Eddie Kelly από το Ocean City του Νιου Τζέρσεϊ, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων των ψαράδων και των πολιτών της περιοχής. Αυτό ξεκίνησε ότι όταν ο έφηβος Eddie Kelly ψάρευε πάνω σε ένα καράβι με το όνομα Lisa Marie.

omada psarematos

Δες επίσης άνδρας στο Λος Άντζελες έκανε νέο ατομικό ρεκόρ πιάνοντας κυπρίνο 22,68kg!

Το καράβι καταγράφηκε ως το νικητήριο του τουρνουά, αφού ο Eddie κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με το ψάρι μάχι μάχι που έπιασε. Το πιο μεγάλο μάχι μάχι μέχρι τώρα ήταν 28,6 κιλά. Το ρεκόρ ανήκε στον Scott Smith Jr. από το 1974. Δεν κατάφερε όμως να μπει μόνο στο βιβλίο ρεκόρ ψαρέματος της πολιτείας του αλλά και στο παγκόσμιο.

psari maki maki

Δες επίσης Ρώσος ψαράς πιάνει τα πιο περίεργα θαλάσσια πλάσματα!

Το μεγαλύτερο ψάρι μάχι μάχι που έχει πιάσει κάποιος κάτω των 18 ετών, ήταν λίγο παραπάνω από 28 κιλά. Αυτό μπορεί να τον βάλει πρώτο στο παγκόσμιο ρεκόρ. Η ομάδα ψαρέματος που είναι μαζί του δήλωσε ότι θα κάνει όποια διαδικασία χρειάζεται για να γραφτεί το όνομά του. Η ομάδα του Lisa Marie κατέγραψε ένα βίντεο με τον 15χρονο Eddie Kelly να πιάσει το ψάρι των 30 κιλών.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!