Ρώσος ψαράς πιάνει τα πιο περίεργα θαλάσσια πλάσματα!

Ο Ρώσος ψαράς Roman Fedortsov έχει σοκάρει τον κόσμο του Twitter, αλλά και του Instagram, ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες από τις ψαριές που έχει κάνει.

Προφανώς, ο λόγος που έχουν συγκλονιστεί όλοι δεν είναι η ποσότητα των ψαριών που πέφτουν στα δίχτυα του, αλλά η διαφορετικότητα τους. Έχει πιάσει πολλά περίεργα θαλάσσια πλάσματα, αρκετά από τα οποία θα μπορούσαν άνετα να πρωταγωνιστήσουν σε κάποια ταινία τρόμου.

Το μέρος όπου ρίχνει τα δίχτυα του το αλιευτικό πλοίο στο οποίο δουλεύει ο Roman, είναι το Μουρμάνσκ το οποίο βρίσκεται βορειοδυτικά της Ρωσίας και δεν υπάρχει μέρα που να μην συναντήσει και κάτι ασυνήθιστο μέσα στα συγκεκριμένα νερά.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη του συνέντευξη, είναι απίστευτο το γεγονός ότι γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για το διάστημα και τους γειτονικούς πλανήτες απ’ ότι για τον υδάτινο κόσμο και το τι υπάρχει πραγματικά μέσα στις θάλασσες μας.

Στην συνέχεια, μπορείς να δεις τις φωτογραφίες με τα περίεργα ψάρια και μη που έχουν αποσπάσει τα περισσότερα σχόλια και views!

 

Ρώσος ψαράς αλιεύει παράξενα θαλάσσια πλάσματα που δεν έχεις ξανά δει!

asunithista thalassia plasmata diafana psaria eikones asunithista psaria epikindina psaria aggouria.net kokkina paraksena psaria maura psaria aggouria.net megala paraksena psaria paraksena plasmata vuthos paraksenes eikones vithos parakseni psaria aggouria.net perierga eurimata thalassa perierga zoa thalassa aggouria.net perierges eikones aggouria.net perierges ikones thalassa psaras rosia psaria krua nera psaria perierga xaraktiristika psaria rosia aggouria.net psaria thalassa rosias Roman Fedortsov psaras Roman Fedortsov psaria aggouria.net Roman Fedortsov twitter rosos psaras periergi psaria strange sea creature terastia thalassia zoa terrifying creatures thalassia araxni tromaktika plasmata thalassas tromaktika psaria dontia tromaktika thalassia zoa tromaktika zoa thalassa

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!