Άνδρας στο Λος Άντζελες έκανε νέο ατομικό ρεκόρ πιάνοντας κυπρίνο 22,68kg!

Κάθε ψαράς προσπαθεί να πιάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ψάρια γίνεται, για να σπάσει το ατομικό ρεκόρ του. Απλά κάποιοι τα καταφέρνουν εκεί που δεν το περιμένουν.

Όποιος έχει σαν χόμπι το ψάρεμα γνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξουν και μέρες χωρίς να πιάσει ούτε ένα ψαράκι, ενώ ακριβώς δίπλα του μπορεί να βρίσκονται άλλοι που πιάνουν ασταμάτητα. Είναι να μην σε θέλει όμως!

Κάτι απρόσμενα ευχάριστο συνέβη σε έναν 25χρονο ψαρά από την Καλιφόρνια. Κατάφερε να πιάσει τον πιο μεγάλο κυπρίνο της ζωής του και μάλιστα σε μέρος που δεν θα το φανταζόταν κανείς!

 

25χρονος έπιασε τεράστιο κυπρίνο σε ρηχή λίμνη!

Την προηγούμενη Δευτέρα ο Eddie Salmeron πήγε στο πάρκο ΜακΆρθουρ του Λος Άντζελες για να περάσει τον χρόνο του ψαρεύοντας σε μία σχετικά ρηχή λίμνη στη μέση του πάρκου. Και εκεί που μιλούσε με τον φίλο του Sergio Talavera ένιωσε ξαφνικά το καλάμι του να κουνιέται πολύ έντονα και προφανώς κατάλαβε ότι κάποιο ψαράκι είχε πιαστεί στο δόλωμα του.

Για 10 συνεχόμενα λεπτά προσπαθούσε να τραβήξει επάνω το ψάρι και με το δίχτυ. Ήταν τόσο δυνατό το τράβηγμα που ένιωσε τα χέρια και την πλάτη του να πονάνε και όπως δήλωσε στο NPR, ένιωσε ότι αυτά τα 10 λεπτά δεν περνούσαν με τίποτα.

Όταν όμως βγήκε το ψάρι στην επιφάνεια ήξεραν και οι δύο φίλοι ότι είχε πιάσει κάτι το ιδιαίτερο. Η πρώτη αντίδραση του Sergio ήταν να φωνάξει ότι ήταν τόσο τεράστιο που έμοιαζε με τέρας.

perierges eidiseis psarema

Το πρώτο πράγμα που έκαναν αφού έβγαλαν το ψάρι ήταν να το ζυγίσουν και το βάρος του ήταν 22,68kg. Μπορεί να ήταν ο μεγαλύτερος Κυπρίνος που είχε πιάσει ο Εντ, αλλά δυστυχώς το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο κυπρίνο είχε γίνει το 1968 στο San Luis Obispo και ζύγιζε 23,58kg.

Παρ’ όλα αυτά το θέαμα ήταν συγκλονιστικό και κανείς από όσους περνούσαν και το είδαν δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του! Δες ακόμη τον Βολιώτη ψαρά που βγάζει 46kg ψάρι με ένα καλάμι!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!