10 Πιο επικίνδυνες δουλειές που υπάρχουν στον κόσμο!

Για μερικούς η δουλειά είναι μια καθημερινή και ακίνδυνη δραστηριότητα που κάνει για να ζήσει. Αυτό είναι απολύτως λογικό καθώς αυτό που σου προσφέρει μια δουλειά είναι τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσεις. Τι γίνεται όμως με εκείνους που κάνουν μία δουλειά που μπορεί να τους δίνει τα εφόδια για να ζήσουν, αλλά δεν ξέρουν αν θα ζήσουν όσο είναι εκεί;

Έχεις σκεφτεί ποτέ σου ποιες δουλειές είναι επικίνδυνες; Μερικοί μπορεί να έχουν ψάξει και να έχουν βρει μερικές. Για σήμερα βρήκα τις 10 πιο επικίνδυνες δουλειές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή. Εσύ θα μπορούσες να κάνεις κάποια από αυτές;

 

10 Πιο επικίνδυνες δουλειές

 

Άρμεγμα φιδιών

fidi dilitirio

Δες επίσης τις 10 πιο περίεργες δουλειές του κόσμου!

Υπάρχουν άνθρωποι που για να βγάλουν τα προς το ζην, αρμέγουν συγκεκριμένα ήδη φιδιών. Δεν προσπαθούν όμως να πάρουν το γάλα τους όπως σε μια αγελάδα. Προσπαθούν να βγάλουν το δηλητήριό τους σε πλαστικά δοχεία.

Αυτό μετά χρησιμοποιείται για ιατρικές έρευνες, παραγωγή αντιβιοτικών και άλλα. Μπορεί τα ποσοστά των ατόμων που έχουν δαγκωθεί να είναι αρκετά χαμηλά, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος.

Εργάτης οικοδομής

ikodomos

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι εργάτες οικοδομής βάζουν κάθε μέρα την ζωή τους σε κίνδυνο. Η συγκεκριμένη δουλειά έχει πολλά θανατηφόρα αντικείμενα και υπάρχει πολύ βάρος. Το χειρότερο όμως είναι το ύψος που πρέπει να εργάζεσαι. Μην σκέφτεσαι μόνο την Ελλάδα, σκέψου στο εξωτερικό πόσοι μπορεί να πέθαναν για να χτιστούν ουρανοξύστες.

Delivery

kourier

Σε πολλές χώρες το να είσαι κούριερ θεωρείται επικίνδυνο. Σκέψου μόνο την παράδοση πίτσας σε ένα πάρτι με μεθυσμένους. Αν το καλοσκεφτείς πόσες φορές έχεις δει γυναίκα να κάνει delivery; Ο λόγος που δεν βλέπουμε τόσο συχνά γυναίκες να κάνουν delivery είναι λόγο της επικινδυνότητας του επαγγέλματος.

Ίππευση ταύρου

tauromaxos

Η ίππευση ταύρου έγινε δημοφιλής σαν επάγγελμα στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Τα χρηματικά ποσά για μόλις λίγα δευτερόλεπτα πάνω στον ταύρο είναι πραγματικά τεράστια. Ίσως να αξίζει τα λεφτά του σαν επάγγελμα. Αυτό όμως δεν το κάνει σε καμία περίπτωση λιγότερο επικίνδυνο.

Οδηγός σε βουνό

odigos vounou

Δες επίσης 10 Απίστευτες δουλειές δοκιμαστών προϊόντων!

Όπως ξέρουμε όλοι, το να πας σε ένα ψηλό σημείο ενός βουνού θεωρείται ως σπορ ή χόμπι στην εποχή μας. Αυτός είναι και λόγος που έγινε επάγγελμα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορείς να πληρώσεις για να σε καθοδηγήσουν και να σε πάνε από τα πιο ασφαλή μονοπάτια. Όσο ασφαλή κι αν λέμε ότι είναι όμως, οι κίνδυνοι δεν σταματούν να υπάρχουν.

Κατασκευαστής μικροτσίπ

kataskeui laptop

Στην εποχή μας όλοι έχουμε κινητό, tablet, laptop, σταθερούς υπολογιστές αλλά λίγοι ξέρουν πως φτιάχνονται και πιο το κόστος. Δεν μιλάω για κατασκευαστικό κόστος, αλλά για τις επιπτώσεις που έχει αυτός που τα φτιάχνει. Υπάρχουν πολλές χημικές ουσίες που μακροχρόνια προκαλούν καρκίνο, γενετικές ανωμαλίες, αναπνευστικές νόσους και όχι μόνο.

Ανταποκριτής πολέμου

reportaz polemou

Όλοι έχουμε δει εικόνες πολέμου τραβηγμένες από δημοσιογράφους. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα πήγαιναν σε ένα πόλεμο, μόνο και μόνο για να τραβήξουν κάποιες σκηνές για ρεπορτάζ. Ο κατάλογος επικινδυνότητας περιέχει απαγωγές, βασανιστήρια και θάνατο. Όλοι γνωρίζουμε για τις παράπλευρες απώλειες ενός πολέμου.

Εξόριση πετρελαίου

eksoriksi petreleou

Καθημερινά χρησιμοποιούμε το πετρέλαιο και την βενζίνη στα οχήματά μας για την μετακίνηση. Μερικές φορές όμως, αυτοί που εργάζονται για να γίνει η εξόριση πετρελαίου, χρειάζεται να δουλέψουν 16 ώρες συνεχόμενα ή ακόμα χειρότερα να μείνουν 1-2 μέρες χωρίς ύπνο. Επίσης, έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι λόγο έκρηξης ή πυρκαγιάς.

Παλαιστής με κροκόδειλους

epikinidino show

Με αυτήν την τέχνη μπορείς να βρεθείς νεκρός σε κλάσματα χωρίς καν να το καταλάβει. Γνωρίζεις πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι κροκόδειλοι. Όσο καλά εκπαιδευμένοι και αν είναι, δεν γίνεται ένα τέτοιο πλάσμα να δαμαστεί στο 100%.

Υλοτόμος

epikinidina epaggelmata

Δες επίσης 5 δουλειές με τον καλύτερο μισθό, που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

Η υλοτομία είναι μία από τις πιο επικίνδυνες βιομηχανίες. Υπάρχουν 20 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνεις σε αυτόν τον τομέα από ότι σε κάθε άλλον. Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται σε αποτυχία εξοπλισμού και σε δέντρα που πέφτουν πάνω στους εργαζόμενους.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!