9 Δουλειές με υψηλές αποδοχές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι!

Προσπαθείς να βγάλεις μερικά επιπλέον χρήματα; Έχει ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις πως να τον εκμεταλλευτείς; Προσπαθείς να βελτιώσεις ή να αποκτήσεις μια καινούρια δεξιότητα; Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι θετική, τότε μάλλον θα έπρεπε να διαβάσεις το άρθρο για να δεις μερικές δουλειές με υψηλές αποδοχές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και να βγάλεις επιτέλους κάποια εξτρά χρήματα!

Όλες οι δουλειές που θα δει στην παρακάτω λίστα θεωρούνται ευέλικτες και μερικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα μπορούν να σου προσφέρουν μέχρι και το διπλάσιο ποσό ανά ώρα. Οι δουλειές από το σπίτι περιλαμβάνουν όλες εκείνες τις εργασίες που μπορείς να κάνεις με μερική απασχόληση, όπως για παράδειγμα οι freelance δουλειές, οι παροδικές, μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες δουλειές.

Δες την λίστα με τις δουλειές με υψηλές αποδοχές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και πες μας τη γνώμη σου.

 

Δουλειές με υψηλές αποδοχές από το σπίτι

 

Σύμβουλος επιχειρήσεων

business consultant

Οι σύμβουλοι μπορούν να δουλέψουν με μια τοπική επιχείρηση ή με μια μεγάλη γκάμα από εθνικές ή διεθνείς εταιρείες με σκοπό να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να ξαναδείς τις διαδικασίες και να βελτιώσεις την απόδοση. Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία είναι απαραίτητη. Η δουλειά αυτή είναι μερικής κυρίως απασχόλησης και μπορεί να γίνει μέσω freelancing.

Υπεύθυνος εργασιών

project manager

Οι υπεύθυνοι εργασιών που έχουν και προηγούμενη εμπειρία, προσλαμβάνονται από κάποιους πελάτες για να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν την εργασία στην ώρα της. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να ξεπεράσουν την ιδέα της δημιουργίας μέσω διαφόρων εφαρμογών, να συνεργαστούν με τους συμμετέχοντες, να εντοπίσουν αποθέματα λογαριασμών και να επιλύσουν προβλήματα.

 

Διερμηνεία νοητικής γλώσσας

sign language interpreter

Η δουλειά αυτή είναι μερικής απασχόλησης και απευθύνεται σε εκείνους που γνωρίζουν τη νοητική γλώσσα και έχουν άδεια διδασκαλίας. Συμβόλαια μερικής ενασχόλησης και freelance δουλειές είναι πολύ συχνά διαθέσιμες. Με βάση τον εργοδότη, έχεις την ικανότητα να βοηθήσεις διάφορους ανθρώπους με ακουστικά προβλήματα να επικοινωνήσουν μέσω της διερμηνείας.

 

Σχεδιαστής ιστοσελίδων

web designer

Ακόμη μια δουλειά που μπορείς να κάνεις από το σπίτι είναι να γίνεις σχεδιαστής ιστοσελίδων. Αυτή η δουλειά μπορεί να σου αποφέρει πολλά κέρδη καθώς πολλές εταιρείες πλέον ζητάνε υπεύθυνα άτομα να τους φτιάξουν την ιστοσελίδα τους. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων είναι στην ουσία υπεύθυνοι για τον γραφικό σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας. Εδώ οι σχεδιαστές δημιουργούν, ανανεώνουν και διαχειρίζονται μια ιστοσελίδα, ενώ θα χρειαστεί να έχεις μια σχετική εμπειρία επάνω στον σχεδιασμό αλλά και εκπληκτικές ικανότητες σχετικές με τους πελάτες σου.

 

Δημιουργός λογισμικού

software developer

Οι δουλειές που έχουν σχέση με τη δημιουργία λογισμικού είναι από τις θέσεις που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση αυτές τις μέρες, και πολλές από αυτές προσφέρουν εργασίες μερικής απασχόλησης ή βασισμένες επάνω σε κάποιο συγκεκριμένο project. Αναλόγως τη δουλειά μπορεί να χρειαστεί να ανανεώσεις τις ήδη υπάρχοντες ιστοσελίδες, να δημιουργήσεις καινούρια δείγματα, να βοηθήσεις στην ανάπτυξη καινούριων ιστοσελίδων και εφαρμογών ή να κάνεις κάποιες άλλες ανάλογες εργασίες.

 

Υπεύθυνος online επικοινωνίας

online communications associate

Οι θέσεις που έχουν σχέση με τη διαχείριση μιας online κοινότητας είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας για δουλειά μερικής απασχόλησης. Τα καθήκοντα μιας τέτοιας δουλειάς περιλαμβάνουν την ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη διαχείριση του συστήματος, τη συγγραφή κειμένων και τη δημιουργία αναφορών.

 

Λογιστής

accountant

Αν και αυτή η δουλειά δε θεωρείται ως μια δουλειά που μπορείς να κάνεις από το σπίτι, οι λογιστές με αρκετά χρόνια εμπειρίας μπορούν να βρουν δουλειά μερικής απασχόλησης βοηθώντας διάφορες επιχειρήσεις με λογιστικές λειτουργίες, αναφορές και φορολογικές δηλώσεις. Τα καθήκοντα σου μπορεί να περιλαμβάνουν τη συμπλήρωση των ετήσιων φορολογικών δηλώσεων ή των δηλώσεων που κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ή μπορεί να είσαι υπεύθυνος κυρίως για καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες λογιστικές εργασίες.

 

Freelancer φωτογράφος

freelance product photographer

Η δουλειά του φωτογράφου ως ελεύθερος επαγγελματίας απαιτεί άτομα τα οποία έχουν εκπληκτικές ικανότητες στη φωτογράφιση αλλά και το απαραίτητο λογισμικό για την επεξεργασία και το ρετουσάρισμα των φωτογραφιών. Η εμπειρία στον τομέα της φωτογράφισης είναι απαραίτητη ενώ η εμπειρία στη χρήση του Photoshop και του γραφικού σχεδιασμού αποτελεί προτέρημα.

Επεξεργαστής ηχητικών αρχείων

transcript processor

Οι δουλειές που αφορούν την εισαγωγή δεδομένων, όπως είναι και η επεξεργασία ηχητικών αρχείων, αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που τους αρέσει να δουλεύουν ανεξάρτητα, προσέχουν απόλυτα τις λεπτομέρειες και απολαμβάνουν τις μοναδικές προκλήσεις της εισαγωγής δεδομένων. Όσοι ενδιαφέρονται για μια τέτοια δουλειά χρειάζεται να εισάγουν δεδομένα από διάφορες πηγές στα σωστά πεδία γρήγορα και με ακρίβεια. Η εργασία κάτω από πίεση αποτελεί ατού.

Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να βγάλεις κάποια επιπλέον χρήματα γρήγορα, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να δοκιμάσεις να γίνεις ένας freelancer και να ασχοληθείς με κάποιες από τις παραπάνω δουλειές με υψηλές αποδοχές. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς από το σπίτι σου χωρίς τις δεσμεύσεις που θα είχες αν βρισκόσουν πίσω από κάποιο γραφείο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!