10 Υπέροχες εικόνες με σκίουρους που ποζάρουν μπροστά στο φακό!

Οι σκίουροι είναι μικρά, γλυκύτατα θηλαστικά, της τάξης των τρωκτικών, που λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης τους, δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί. Είναι πάρα πολύ όμορφα ζώα και γι’ αυτό ένας φωτογράφος στο εξωτερικό, αποφάσισε να τους κάνει αντικείμενο των φωτογραφιών του. 

Λίγο το ταλέντο του φωτογράφου και η τέχνη της φωτογραφίας, λίγο και οι απίστευτες πόζες των σκίουρων, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Επειδή μία εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, δεν θα πω κάτι άλλο, παρά μόνον αυτό: Απολαύστε!

 

Οι 10 πιο όμορφες φωτογραφίες σκίουρων!

fotografia skiouros mpaloni

skiouros tokso

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογράφος έβλεπε ζώα να έρχονται στον κήπο του και τους έδινε τροφή. Αυτά έρχονταν ξανά και ξανά για τροφή και βλέποντας ο καλλιτέχνης την ομορφιά τους, αποφάσισε να κάνει καθημερινές φωτογραφίσεις στον κήπο του!

Δες επίσης: 24 Αστείες εικόνες με ζώα που «έλιωσαν»!

skiouros nero


skiouros manitari

skiouros mail

Ο συγκεκριμένος λοιπόν φωτογράφος, ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες. Όπως φαίνεται είναι απίστευτος. Οι σκίουροι κάνουν απίστευτα πράγματα με τα αντικείμενα μινιατούρες που τους δίνει, όμως οι φωτογραφίες είναι εξίσου εντυπωσιακές! Χρειάζεται ταλέντο, γνώσεις και τέχνη για να βγει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 21 Απίστευτες selfies με ζώα που ποζάρουν στον φακό!

skiouros louloudi

skiouros kithara

fotografia skiouros

Ξεκινώντας όλο αυτό το πρότζεκτ, δεν είχε ιδέα πως θα γινόταν γνωστός και θα έβγαζε τα προς το ζην από αυτές του τις φωτογραφίες. Αντικειμενικά, κοιτώντας τες, είναι άξιες θαυμασμού, σεβασμού και περηφάνιας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήταν αναμενόμενο ότι θα αναγνωρίζονταν η δουλειά του!

Δες επίσης: Τα 10 πιο γλυκά, νεογέννητα ζώα που θα κλέψουν την καρδιά σου!

skiouros drakos

skiouros isoropia ilioi

Έχοντας δει όλες αυτές τις φωτογραφίες, όλη αυτήν την ομορφιά της φύσης, δεν νιώθεις καλύτερα για τον κόσμο μας; Οι σκίουροι είναι τόσο μικρά ζώα, όμως τόσο σημαντικά! Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι άλλη μία απόδειξη ότι η ομορφιά είναι παντού στην καθημερινότητά μας, φτάνει να ξέρουμε που να κοιτάξουμε!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!