5 Δουλειές με τον καλύτερο μισθό, που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

Ψάχνεις για δουλειά και δεν βρίσκεις; Δεν σε καλύπτει το τωρινό σου επάγγελμα και χρειάζεσαι μια αλλαγή; Καλώς ή κακώς το εισόδημα τη σήμερον ημέρα παίζει ρόλο και όσο πιο καλοπληρωμένη είναι μια δουλειά τόσο καλύτερα. Βέβαια, για να πληρώνεσαι αδρά, θα πρέπει να κάνεις και μια δουλειά, η οποία να είναι δυσεύρετη και κατά συνέπεια να έχει μεγάλη ζήτηση.

Παρακάτω στο άρθρο θα βρεις τις 5 πιο καλοπληρωμένες δουλειές που σίγουρα δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Ανήκουν σε διάφορους τομείς, δεν χρειάζονται φοβερές πανεπιστημιακές σπουδές- πέραν των βασικών. Το καλύτερο, δε, είναι ο μισθός που μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα 150,000 δολάρια. Πιστεύω ότι σε έχω πείσει να δεις ποια είναι και τι απαιτήσεις έχουν.

 

Οι καλύτερες δουλειές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν

 

Τεχνολόγος πυρηνικής ιατρικής

texnologos pirinikis iatrikisΜην σε τρομάζει ο τίτλος μιας και δεν απαιτείται να έχεις πτυχίο ιατρικής. Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί γνώσεις περισσότερο τεχνικές- π.χ λειτουργία scanner, κάμερας- και φυσικά μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, μιας και το παραμικρό λάθος μπορεί να σε εκθέσει σε ραδιενεργή ακτινοβολία. Ένα πτυχίο στις φυσικές επιστήμες αποτελεί μια καλή βάση. Θα χρειαστείς βέβαια και την πιστοποίηση ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτή τη δουλειά, αλλά για αυτό θα ενημερωθείς από την εκάστοτε εταιρεία. Ο μισθός μπορεί να κοντά στα 72,000 δολάρια.

Τεχνικός ιατρικού εξοπλισμού

texnikos iatrikou eksoplismouΑν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις γνώσεις τεχνικού, τότε αυτή είναι δουλειά για σένα. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μπορείς συντηρείς και να επιδιορθώνεις βλάβες σε οποιοδήποτε ιατρικό μηχάνημα. Δεδομένου του χώρου για τον οποίο καλείσαι να εργάζεσαι, θα πρέπει να μελετήσεις λίγο παραπάνω για τις ακριβείς λειτουργίες των μηχανημάτων. Πτυχίο μηχανικού είναι αρκετό. Δεξιοτεχνία και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε απαιτητικές συνθήκες χρειάζονται. Ο μισθός κατά μέσο όρο μπορεί να φτάσει τα 44,180 δολάρια.

Δες επίσης: 15 Άτομα που έκαναν τη δουλειά τους λάθος!

Διευθυντής διαχείρισης διαδικτυακού κινδύνου

diefthintis diaxeirisis diadiktiakwn kindinwnΜια δουλειά κατάλληλη για προγραμματιστές, σχεδιαστές σελίδων και γενικότερα όσους έχουν πολύ καλές γνώσεις από υπολογιστές. Ρόλος του διευθυντή διαχείρισης διαδικτυακού κινδύνου, είναι να υπολογίζει τα ρίσκα που υπάρχουν για κάθε πελάτη και να του προτείνει τα αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να διαφυλάξει τις πληροφορίες των πελατών τους και να δημιουργεί ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον. Όπως είναι φανερό γνώσεις υπολογιστή είναι απαραίτητες, καθώς επίσης και δημιουργικότητα και γνώσεις πάνω στο διαδικτυακό έγκλημα. Ο μισθός αγγίζει τα 153,602 δολάρια! Καθόλου άσχημα!

Σύμβουλος υγείας και ευεξίας

ekpaideutikos igeias kai eueksiasΓια το συγκεκριμένο επάγγελμα καλείσαι να παρουσιάσεις τις ικανότητες σου στην επικοινωνία και στο πόσο μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους. Είναι μια πρόσφατη “μόδα” των εταιρειών, οι οποίες προσλαμβάνουν άτομα που να μπορούν να συζητάν με τους υπαλλήλους τους, να εντοπίζουν τα οποιοδήποτε προβλήματα- υγείας και ψυχολογίας- και βάσει αυτών να βγάζουν το πιο παραγωγικό πρόγραμμα για το κάθε άτομο. Παράλληλα, να μπορούν να βοηθήσουν τους υπαλλήλους να ξαναβρούν το κίνητρο και την παραγωγικότητα του. Πτυχίο στην ψυχική υγεία ή την ψυχολογία είναι απαραίτητο, όπως καταλαβαίνεις. Ο μισθός αγγίζει τα  62,280 δολάρια.

Δες επίσης: Πως είναι στην πραγματικότητα 12 επαγγέλματα που φαντάζεσαι!

Οργανωτικός ψυχολόγος στον τομέα της βιομηχανίας

organwtiki psixologos panw ston tomea tis viomixanias

Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος είναι πιο απαιτητικός από ότι είναι η δουλειά. Οι εταιρείες ζητούν ψυχολόγους καταρτισμένους στον τομέα της εργασίας- καριέρας, έτσι ώστε να μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα, να καταμετρούν τα ποσοστά ικανοποιήσεις των υπαλλήλων από την δουλειά και να είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα κατάρτισης νέων ατόμων. Ουσιαστικά είναι υπεύθυνοι για το ανθρώπινο δυναμικό, την κατάρτιση τους και την υγεία και ασφάλεια τους στον χώρο εργασίας.

Πέρα από το πτυχίο ψυχολογίας, στοιχεία όπως η ανάληψη ευθυνών, η οργάνωση και η αποδοτικότητα είναι σίγουρα μπόνους. Ο μέσος μισθός αγγίζει το ποσό των 80,330 δολαρίων.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!