5 Πράγματα που ήταν διαφορετικά πριν το ίντερνετ!

Η καθημερινότητα των ανθρώπων πριν το ίντερνετ ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με σήμερα. Για να είμαι ειλικρινής, πρόλαβα οριακά την “προτεχνολογιακή” περίοδο όταν ήμουν δημοτικό και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι διαφορές υπάρχουν!

Ποιες είναι οι διαφορές που προέκυψαν με την είσοδο του διαδικτύου στη ζωή μας; Τι άλλαξε στην καθημερινότητα μας; Και μας επηρέασε θετικά ή αρνητικά;

 

5 Διαφορές πριν και μετά το διαδίκτυο!

1. Αγγελίες σε εφημερίδες!

ellinikes aggelies

Ναι νέε αναγνώστη μου που δεν ξέρες τι εστί εφημερίδα, είναι ένα σύνολο από φύλλα χαρτιού, που γράφουν ειδήσεις, αγγελίες και άλλα νέα. Παλιότερα, όποιος έψαχνε δουλειά, δεν έψαχνε στο ίντερνετ αλλά σε αγγελίες στις εφημερίδες, στις αντίστοιχες κατηγορίες. Απίστευτο ε;

Δες επίσης: 7 Ξεκαρδιστικές δραστηριότητες για να μην βαρεθείς ποτέ!

2. Spoiler Alert!spoiler alert

Δεν υπήρχε καν ο όρος spoil και spoiler πριν το διαδίκτυο. Ίσως κάποιοι πιο “μεγάλοι” δεν ξέρουν ακόμη για τι μιλάω. Spoil ή Spoiler είναι όταν κάποιος σου λέει ή ακούς τυχαία τι γίνεται στη συνέχεια μίας ταινίας ή σειράς που παρακολουθείς. Είναι πολύ άσχημο και ενοχλητικό και μαστίζει στην εποχή μας! Αν είσαι spoilerας, σε παρακαλώ, σταμάτα!

3. Πολλή, πολλή τηλεόραση!

tileorasi

Η τηλεόραση ήταν η κύρια πηγή διασκέδασης πριν το ίντερνετ. Σαπουνόπερες, τηλεοπτικές εκπομπές και ειδήσεις γίνονταν γνωστές μέσω της τηλεόρασης. Πλέον, η κύρια πηγή ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και γενικότερα νέων είναι το διαδίκτυο. Συνεπώς, μειώθηκε η παρακολούθηση της τηλεόρασης, και αυξήθηκε η χρήση του ίντερνετ!

Δες επίσης: 10 Άνδρες με περίεργο μούσι, που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

4. Οι συμμαθητές συναντιόνταν στα reunion!

reunion

Πλέον είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεις τους συμμαθητές σου σε κοινωνικές πλατφόρμες, κάτι που δεν υπήρχε δυνατότητα να συμβεί πριν το ίντερνετ. Είναι όμορφο το να μαθαίνεις συνεχώς τα νέα των συμμαθητών σου κι όχι μια φορά που θα τους συναντήσεις όλους μαζί σε ένα reunion. Προσωπικά είμαι χαρούμενη που άλλαξε αυτό!

5. Οι άνθρωποι είχαν καλύτερη μνήμη πριν το ίντερνετ!

mnimi

Οι άνθρωποι είχαν καλύτερη μνήμη και είναι πολύ εύκολο να το αντιληφθεί κάποιος. Σε μία εποχή που δεν είναι εύκολη η συνεχής αναζήτηση πληροφοριών, είναι αναμενόμενο να χρησιμοποιείς περισσότερο το κομμάτι του εγκεφάλου σου που ονομάζεται μνήμη. Ήταν θέμα επιβίωσης αδέρφια!

Δες επίσης: 10 Αστείες πινακίδες που θα σε κάνουν να δακρύσεις από τα γέλια!

Δεν είναι καλές, ούτε κακές αυτές οι διαφορές. Είναι θέμα εξέλιξης και για να δημιουργήθηκε το ίντερνετ με αυτή την μορφή, για να έχει τόσος κόσμος ανάγκη το διαδίκτυο και τη συνεχή πρόσβαση σε αυτό, σημαίνει ότι ήταν απαραίτητο. Να χαίρεσαι που ζεις στο παρόν και απολαμβάνεις όλες αυτές τις ανέσεις!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!