Ποια είναι η καλύτερη πρωτεΐνη που σου ταιριάζει;

Ποια είναι η καλύτερη σκόνη πρωτεΐνης; Υπάρχουν πάρα πολλά είδη αλλά ποιο είναι αυτό που ταιριάζει σε σένα; To aggouria.net είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Υπάρχουν αρκετά είδη πρωτεΐνης σε διαφορετικές μορφές σκόνης όπως φυτικές, ορού γάλακτος, καζεϊνης, σόγιας και πολλές ακόμα. Η πρωτεΐνη βοηθάει τον οργανισμό μας να μεταβολίζει. Τρώγοντας φαγητά με περιορισμένες θερμίδες τότε ο οργανισμός μας αναγκάζεται να κάψει λίπος.

Το ιδανικό είναι η πρωτεΐνη να προέρχεται από άπαχα τρόφιμα, αλλά αυτό είναι δύσκολο να το κάνεις. Εκεί, λοιπόν δίνει τη λύση η σκόνη πρωτεΐνης. Εύκολη χρήση και σε βοηθάει να τηρήσεις το πρόγραμμά σου.

 

Σκόνη πρωτεΐνης με βάση το γάλα

 

Σκόνη πρωτεϊνης με ορό γάλακτος ή καζεϊνη. To Whey ( ορός γάλακτος )  μεταβολίζεται πολύ γρήγορα δίνοντας την απαραίτητη ενέργεια, ενώ η καζεΐνη απορροφάται  επί αρκετές ώρες. Ο συνδυασμός των 2 θεωρείται η τέλεια λύση.

Ένας συνδυασμός 3 πρωτεϊνών 23 γραμμαριών, θα είναι το ιδανικό, όπως για παράδειγμα ασπράδι αυγού με καζεϊνη και whey. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να σου προκαλέσει φούσκωμα λόγω ενός τεχνητού αρώματος.

 

Muscle Milk Light

Muscle Milk Light

Μπορείς να το βρεις στα περισσότερα γυμναστήρια. Είναι ένα κατασκεύασμα πρωτεϊνης 20 γραμμαρίων που περιέχει whey, καζεϊνη και μία καλή ποσότητα βιταμίνων. Το αρνητικό του κατασκεύσματος είναι το τεχνητό άρωμα που έχει, το οποίο μπορεί να σου προκαλέσει κάποιο κάποιο φουσκωματάκι.

 

100% Φυσικός Ορός Γάλακτος

Whey Protein

Θεωρείται η καλύτερη επιλογή. Χωρίς προσθήκη ζευδοζάχαρης, αλλά μόνο του φυτού Stevia, με τις ελάχιχτες θερμίδες και ταυτόχρονα με πολλά αμινοξέα το καθιστούνε πρώτο στη λίστα. Το αρνητικό του είναι ότι δεν περιέχει συνδυασμό πρωτεϊνών καθώς είναι 100% ορός γάλακτος.

 

Σκόνη Πρωτεϊνης Φυτική

Αυτό το είδος σκόνης αφορά κυρίως αυτούς που προτιμάνε προϊόντα μη – ζωικής προέλευσης και η ποικιλία αυτών τεράστια. Δες τις 3 καλύτερες στο εμπόριο.

 

Πρωτεϊνη SunWarrior

Sunwarrior

Από βλαστούς ολικού καστανού ρυζιού με πλήρες αμινοξεϊκό προφίλ. Απορροφάται 100% και σε βοηθάει να κρατηθείς σε φόρμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία ή και περισσότερες κουταλίες αραιωμένο στο αγαπημένο σου ρόφηματα, σε νερό ή γάλα. Βγαίνει σε 3 γεύσεις.

 

Nutiva Organic Hemp Protein Hi Fiber

Nutiva Organic Hemp Protein Hi Fiber

Περιέχει μεγάλη ποσότητα από υγιεινά λίπη, φυτικές ίνες, και αμινοξέα. Περιέχει μόνο 11 γραμμαρία πρωτεϊνης, οπότε η ποσότητα που θα πάρουμε πρέπει να είναι διπλή για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για περισσότερες συμβουλές διατροφής και γυμναστικής δες εδώ!

 

Alive Ultra Shake με πρωτεΐνη σόγιας

Alive Ultra Shake με πρωτεΐνη σόγιας

Δες Επίσης: Οι 5 Καλύτερες πρωτεΐνες σε σκόνη για το 2015!

 

Για τη χρήση της σόγιας, οι απόψεις διίστανται. Μιλάμε για ένα κατασκεύασμα 100% φυτικό, με μεγάλη ποσότητα βιταμινών και ανόργανων ουσιών. Η γεύση του όμως θεωρείται αρκετά άσχημη, ακόμα και με την προσθήκη φούτων όπως η μπανάνα.

Πάντα η πρώτη επιλογή για την πρόσληψη των πρωτεϊνών σου πρέπει να είναι το φαγητό σου. Αν δεις ότι χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα μόνο τότε καταφεύγεις στη σκόνη πρωτεΐνης.

>>Δες όλα τα άρθρα από την Γυμναστική – Διατροφή!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!