Βιντεοσκόπησαν γυναίκα που ξύριζε τα πόδια της σε δημόσια πισίνα!

Οι διακοπές είναι μια περίοδος που όλοι περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Είναι οι μέρες που μπορούμε να χαλαρώσουμε και κανείς δε θα σου πει γιατί πίνει αλκοόλ από το πρωί. Η ησυχία είναι ιδιαίτερα πολύτιμη για εκείνους που δουλεύουν όλη την διάρκεια του χρόνου και ψάχνουν πολύ για να την βρουν.

Γενικά όμως, σχεδόν όλα είναι αποδεκτά κατά την διάρκεια των διακοπών. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι όλα αποδεκτά. Μη αποδεκτό είναι αυτό που έκανε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο της Φλόριντα. Η γυναίκα αυτή αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της στην πισίνα χωρίς κανένα ενδοιασμό.

 

Γυναίκα αποφάσισε να ξυρίσει τα πόδια της σε δημόσια πισίνα!

gynaika ksurizete se pisina

Δες επίσης 28χρονος σκοτώθηκε από βόλτα με καροτσάκι του μάρκετ!

Ένας χρήστης του Reddit βιντεοσκόπησε στη Φλόριντα μια γυναίκα που ξύριζε τα πόδια της στην πισίνα, ενώ τα παιδιά έπαιζαν μπροστά της. Είναι τόσο χαλαρή κατά την διαδικασία που φαίνεται ότι δεν την νοιάζει ποιος την βλέπει. Επίσης, έχει το θράσος να καθαρίζει το ξυραφάκι της στο νερό της πισίνας.

Η αναισθησία μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια. Κανονικά θα έπρεπε να φέρουν την ασφάλεια να την πετάξουν έξω μαζί με τα ξυραφάκια της. Ας πούμε ότι την βολεύει να ξυρίσει τα πόδια της στην πισίνα. Τουλάχιστον μπορείς να πας στην πισίνα ενηλίκων και όχι ανηλίκων. Δεν τολμάει όμως γιατί εκεί θα την πάρουν στο κυνήγι και εκμεταλλεύεται την σιωπή των παιδιών.

perierges eikones pisina

Δες επίσης Εταιρία πληρώνει 12000 δολάρια για να αγοράσει τις ακαθαρσίες σου!

Αφού ανέβηκε στο Reddit, τα σχόλια από ανθρώπους που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους ήταν πολλά. Υπήρχαν όμως πολλοί χρήστες που θέλησαν να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες που είχαν σε πισίνα. Ένας μάλιστα είπε ότι έχει δει από άτομα να κάνουν τις ακαθαρσίες τους, μέχρι και άτομα να αυτοικανοποιούνται ενώ παρακολουθούν αερόμπικ.

paraksena kosmos aggouria.net

Δες επίσης: Έγδυσε και έδειρε την έγκυο ερωμένη του άντρα της στο δρόμο!

Δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα μιας δημόσιας πισίνας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς θα επιλέξουν να πάνε σε μια ιδιωτική πισίνα. Καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άλλωστε αυτό που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και όχι να μαλώσεις με όσους δεν ακολουθούν τους βασικούς κανόνες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!