ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι δύσκολο να μπει κανείς στο μυαλό μιας απατημένης γυναίκας. Κάποιες από εμάς αν μάθαιναν ότι ο άντρας τους έχει μια άλλη σχέση και μάλιστα περιμένει και παιδί από αυτή τη γυναίκα, θα έφευγαν απλά με ψηλά το κεφάλι, αφού θα κατέβαζαν πρώτα ότι καντήλια ήξεραν και θα ζητούσαν διαζύγιο. Υπάρχουν όμως και αυτές που το πρώτο πράγμα που θα έκαναν θα ήταν να βρουν την ερωμένη του άντρα τους και να πάρουν εκδίκηση επειδή τους διέλυσε το σπίτι.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και μία γυναίκα από την Κίνα, η οποία βρήκε τον χειρότερο τρόπο για να πάρει εκδίκηση και μάλιστα μπροστά τα μάτια δεκάδων περαστικών!

 

Χτύπησε άσχημα την έγκυο ερωμένη του άντρα της μπροστά στα μάτια των περαστικών!

ksulos dromos video

Δες επίσης 13 επικούς καυγάδες που έγιναν στη μέση του δρόμου!

Πριν από τέσσερις μέρες λοιπόν, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με σοκαριστικό υλικό, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να επιτίθεται βίαια και γδύνει δημόσια μία έγκυο γυναίκα. Από τα όσα φώναζε κατάλαβαν ότι ήταν η παράνομη σχέση του άντρα της και το παιδί που κυοφορούσε ήταν δικό του. Δυστυχώς όμως, κανένας από τους δεκάδες θεατές που βρέθηκαν σε εκείνο το σημείο δεν έκανε έστω το παραμικρό για να την βοηθήσει.

gunaikes kaugas aggouria.net

Η απατημένη σύζυγος όμως δεν είχε πάει μόνη της να συναντήσει την άτυχη γυναίκα. Μαζί της είχαν πάει μερικές φίλες αλλά και γυναίκες από την οικογένεια της για να την βοηθήσουν. Ειδικά η μία από αυτές, όπως φαίνεται και στο βίντεο, την κρατούσε κάτω τραβώντας της τα μαλλιά και κλωτσώντας την στην πλάτη, όσο η φίλη της την χτυπούσε στο στομάχι για να χάσει το παιδί.

Και πάλι όμως ο κόσμος δεν επενέβη καθόλου, αντιθέτως, το μόνο που έκανε ένας εξ αυτών ήταν να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο και να βιντεοσκοπήσει την σκηνή.

apatimeni gunaika kaugas

Δες επίσης την γυναίκα που κόπηκε το πόδι της απ’ το ασανσέρ επειδή κοιτούσε το κινητό της!

Το περιστατικό αυτό πιστεύεται ότι συνέβη στο Bozhou, το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Anhui της ανατολικής Κίνας. Το βίντεο ανέβηκε από έναν περαστικό στο Weibo, το οποίο είναι ένας ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα, παρόμοιος με το Twitter.

Παρά τα όσα συνέβησαν στην μέση του δρόμου δεν κλήθηκε ποτέ η αστυνομία και η γυναίκα αφέθηκε αβοήθητη μετά το τέλος του ξυλοδαρμού της! Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες της λεπτομέρειες που προαναφέρθηκαν!

Πες τη γνώμη σου