Το ΣΔΟΕ ελέγχει 10 εκατομμυριούχους Μητροπολίτες!

Πάντα λέγαμε πως η εκκλησία έχει αρκετά χρήματα, άσχετα αν πολλοί ήταν εκείνοι που λόγω της πίστης τους εθελοτυφλούσαν. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή που αρκετοί από εμάς περίμεναν, μιας και το ΣΔΟΕ ξεκίνησε επιτέλους τους ελέγχους σε 10 εκατομμυριούχους Μητροπολίτες!

Έπειτα από αποκαλύψεις που έγιναν, φέρεται πως το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μάτι μερικούς ιεράρχες, στον λογαριασμό των οποίων βρέθηκαν τεράστια ποσά, τα οποία μάλλον δεν μπορούν να δικαιολογήσουν με την δουλειά – λειτούργημα που κάνουν και αυτό είναι που τους έκανε να το ψάξουν.

 

Δες επίσης: Δείτε τι έχει ο πιο πλούσιος Ορθόδοξος Παπάς του κόσμου!

 

Εξετάζετε ο Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος από το ΣΔΟΕ

mitropolitis aleksios eidisis

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, το οποίο χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος, ήδη περνάει από έλεγχο έπειτα από εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, με σκοπό να δουν αν ισχύουν οι καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του. Οι καταγγελίες αυτές αφορούν πιθανές ατασθαλίες που γίνονται στα οικονομικά της Μητρόπολης του.

Μέχρι πριν κανείς δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στα οικονομικά, τόσο των Μητροπόλεων όσο και των ιερέων, αλλά τελικά φαίνεται πως γίνεται μια ανατροπή στα όσα είχαμε συνηθίσει και επιτέλους μπαίνουν όλοι στο μικροσκόπιο.

Για όλα όμως υπάρχει και ένα κίνητρο. Έτσι και το ΣΔΟΕ ξεκίνησε να ψάχνει από την στιγμή που έφτασαν στα χέρια των υπευθύνων έγγραφα για το Μητροπολίτη Νικαίας Αλέξιο. Επιπλέον, ακόμη ένα κίνητρο ήταν τα εκατομμύρια που βρέθηκαν σε λογαριασμό στο όνομα του.

Σύμφωνα πάντα με το ΕΘΝΟΣ, οι έλεγχοι όλοι τώρα στράφηκαν στον Μητροπολίτη Αλέξιο και φυσικά στα μέλη της οικογένειάς του, όπου ψάχνουν να βρουν αν κάποιος από αυτούς απέκτησε και με ποιόν τρόπο ακριβά ακίνητα, αν προσλήφθηκαν σε έμμισθες θέσεις της Μητρόπολης άτομα από τον στενό συγγενικό τους κύκλο, αλλά φυσικά και τα έξοδα που γίνονται και ο τρόπος που σπαταλιούνται τα χρήματα στην Μητρόπολη του.

Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης λοιπόν φέρεται πως έχει καταθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και γι’ αυτόν τον λόγο σκοπεύουν να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς ακόμα και των συγγενικών του προσώπων.

Μέσα στα περιουσιακά του στοιχεία είναι και ένα ακίνητο στην λεωφόρο Λαμπράκη στον Πειραιά, τρία ακίνητα στην ακτή Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή, καθώς επίσης και ένα ακίνητο στην Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

Όσο για τον αρχιλογιστή της Μητρόπολης, ο οποίος είναι ο αδερφός του, έχει δύο έπαυλης με πισίνα στην Γραβιά Φωκίδας και στην Άνοιξη Αττικής, αλλά και πολλά ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία μάλλον δεν μπορεί ούτε εκείνος να δικαιολογήσει με την θέση του.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το ότι 5 άτομα έχουν προσληφθεί στην Μητρόπολη και μάλιστα όλοι μέσω ΑΣΕΠ. Τέτοια σύμπτωση πια; Για να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες αυτές!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!