Δείτε τι έχει ο πιο πλούσιος Ορθόδοξος Παπάς του κόσμου!

Λέμε συνεχώς ότι οι παπάδες και οι εκκλησίες βγάζουν πολλά χρήματα και όλα αυτά χάρις στα περιουσιακά στοιχεία που έχουν και όλα αυτά τα χρυσαφικά και τα ακριβά αυτοκίνητα, που βλέπουμε να κυκλοφορούν. Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχει ο πιο πλούσιος παπάς του κόσμου!

Ο λόγος για τον πάτερ Εμμανουήλ Λέμελσον, από τις ΗΠΑ, τον οποίο όμως τον βοήθησε όπως λέει να αποκτήσει όλα αυτά που έχει σήμερα, το πόνημα του Μπέντζαμιν Γκράχαμ με τίτλο “Ευφυής Επενδυτής”. Όσο περίεργο και αν φαίνεται, ο συγκεκριμένος παπάς ασχολήθηκε με τις επενδύσεις. Τι έχει όμως στην κατοχή του και πως τα απέκτησε;

 

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 3 λίστες με τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους!

 

Ο πιο πλούσιος παπάς του κόσμου έχει από τα πιο αξιοσημείωτα hedge fund στις ΗΠΑ

pater lemerson plousios papas

Ο πάτερ Εμμανουήλ μπορεί να είναι ένας άνθρωπος της εκκλησίας, αλλά ασχολείται με την απόκτηση υλικών αγαθών και φυσικά τα κέρδη και όλα αυτά μέσω των μετοχών που αγοράζει.

Μίλησε στην Wall Street Journal για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και δήλωσε, πως αυτό είναι ένα δώρο από το Θεό και πάντα ήξερε το τι θα του συνέβαινε. Σε ηλικία μόλις 39 χρόνων, έχει κερδίσει μερικά εκατομμύρια σαν χρηματιστής, κάνοντας πολλές φορές, όπως λέει και ο ίδιος, αρκετά επικίνδυνα πονταρίσματα, στα οποία τον ωθεί το ένστικτο που έχει για την καλή ευκαιρία.

papas ameriki xrimatistis Amvona

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της BarclayHedge, έχει από τα πιο αξιοσημείωτα hedge fund στις ΗΠΑ και καθοδηγεί τους πελάτες του, παροτρύνοντας τους να έχουν πάνω απ’ όλα πίστη στον θεό, να προσεύχονται για κάθε τους επένδυσή και να μην έχουν στο μυαλό τους τις βραχυπρόθεσμες αποδόσεις.

Την απόφαση να γίνει Ορθόδοξος ιερέας, την πήρε με την “βοήθεια” ενός καθηγητή του στο Πανεπιστήμιο ο οποίος τον ενέπνευσε και σπούδασε στην Ελληνική Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού.

Έπειτα από χρόνια, χειροτονήθηκε από έναν Τούρκο αρχιεπίσκοπο, ο οποίος μετά έγινε και πελάτης του επενδύοντας τα χρήματα της εκκλησίας του στην εταιρεία του την Amvona.

Μετά από όλα αυτά, φυσικό και επόμενο είναι να έχει και αρκετούς επικριτές, οι οποίοι θεωρούν πως οι θρησκεία και οι μετοχές – χρήματα δεν πηγαίνουν μαζί και μέσα σε αυτούς είναι και ο Θεόδωρος Μπάρμπας από τη Μητρόπολη της Βοστόνης.

emanouil lemerson plousios papasplousios papas periousia

Όσο για τα πλούτη του, ο Λέμελσον πούλησε ένα αρχοντικό 7.000 τετραγωνικών στρεμμάτων σε ένα προάστιο της Βοστόνης, ενώ έγινε γνωστό πως η σύζυγός του έχει στην κατοχή της μια λευκή Cadillac Escalade SUV. Επιπλέον, ο ίδιος είναι συλλέκτης μοτοσικλετών και το σπίτι του μόνο φτωχικό δεν μπορείς να το πεις.

iereas lemerson plousios papas xrimatistis plousios papas ameriki

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που ακούει, έχει δηλώσει πως αν ήταν μόνο ιερέας δεν θα είχε την δυνατότητα να ζήσει την γυναίκα, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του και πως αρκετοί ήταν οι άγιοι οι οποίοι ήταν πλούσιοι, αλλά στο τέλος δώρισαν τα πάντα στους φτωχούς, πράγμα το οποίο είναι μέσα στα σχέδια του, για να κάνει και ο ίδιος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!