Το νέο Salt And Ice Challenge είναι η πιο χαζή ιδέα μέχρι στιγμής!

Σίγουρα θα έχει ακούσει για το ice bucket challenge, το οποίο έγινε ιδιαίτερα γνωστό ακόμα και στην Ελλάδα. Είναι ένα αστείο, θα έλεγα, challenge που είναι εντελώς ακίνδυνο. Επίσης, το mannequin challenge είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και δεν προκαλεί καμία απολύτως βλάβη στον οργανισμό εκτός από ένα μικρό μούδιασμα ανάλογα με την στάση.

Πρόσφατα όμως βγήκε ένα πραγματικά χαζό challenge. Το όνομα του είναι salt and ice challenge και έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα δημοφιλής. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα challenge. Το συγκεκριμένο προκαλεί πόνο και διάφορες ζημιές στο δέρμα.

 

Το Salt And Ice Challenge είναι μακράν το χειρότερο challenge!

salt and ice challenge

Δες επίσης Fail: Τα 5 χειρότερα «Ice Bucket Challenge»(Video)

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να την κάνει ο καθένας. Ακόμα και παιδιά μικρότερης ηλικίας, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Βάζεις αλάτι στο δέρμα σου και στην συνέχεια βάζεις παγάκια πάνω από το αλάτι. Αυτό προκαλεί μια χημική αντίδραση που μειώνει την θερμοκρασία του πάγου.

xaza challenges paidia

Δες επίσης 39χρονη μητέρα προειδοποιεί για τον καρκίνο του δέρματος!

Καθώς η θερμοκρασία του πάγου κατεβαίνει περίπου στους -17 βαθμούς Κελσίου, θα πρέπει να αντέξεις στον πόνο που σου προκαλεί αυτή η διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο. Το μόνο πράγμα που θα δεις μετά από αυτό το challenge είναι πόσο αντέχεις στον πόνο και πόσο άσχημα θα είναι τα κρυοπαγήματα που θα έχεις.

ugeia derma aggouria.net

Δες επίσης: Πήρε αποζημίωση 117 εκατομμυρίων επειδή έπαθε καρκίνο από ταλκ!

Μην δοκιμάσεις να το κάνεις σε καμία περίπτωση. Εκτός από τον πόνο ο οποίος είναι πολύ δυνατός, το συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου θα μείνει παραμορφωμένο και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Έχουν υπάρξει ήδη άτομα που το δοκίμασαν και τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά.

Σε αναφορές που έχουν γίνει, κάποια παιδιά που το δοκίμασαν πάσχουν από νευρική βλάβη, απώλεια αίσθησης στο δέρμα τους και πολύ βαριά εγκαύματα. Είναι σημαντικό να το μάθουν όσο περισσότεροι γίνεται για να μην υπάρξουν άλλα παρόμοια περιστατικά. Μπορεί τα 2 προηγούμενα challenge να φτιάχτηκαν για χιουμοριστικούς λόγους, αυτό όμως δεν είναι αστείο.

xazi moda social media

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το challenge που είναι επικίνδυνο για την υγεία. Στην Αμερική ένα αγόρι βρέθηκε νεκρό εξαιτίας ενός παιχνιδιού που έλεγε choking game. Οι φίλοι του προσπάθησαν να πειραματιστούν κόβοντας το οξυγόνο από τον εγκέφαλό του. Δυστυχώς, δεν είναι ακίνδυνα όλα τα παιχνίδια.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!