Την έσωσε από βέβαιο θάνατο όταν βυθιζόταν το αμάξι της στη λίμνη!

Μια συγκλονιστική προσπάθεια διάσωσης παρακολούθησαν στο Άρλινγκτον της Μασαχουσέτη, όταν περαστικός κολύμπησε σε παγωμένα νερά για να σώσει μια 68χρονη, που βυθιζόταν το αμάξι της στη λίμνη!

Λίγες είναι οι φορές που έχουμε διαβάσει ή έχουμε δει ανάλογα περιστατικά, μιας και δύσκολα κάποιος θα πάρει την απόφαση να πέσει Οκτώβρη μήνα στα νερά μιας λίμνης, ειδικά αν όπως φαίνεται δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να καταφέρει να σώσει τον άλλο.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και για καλή τύχη της οδηγού του αυτοκινήτου, υπήρχαν άτομα εκεί την κατάλληλη στιγμή, τα οποία είδαν το τι συνέβαινε και έσπευσαν να την βοηθήσουν!

 

Περαστικός έπεσε στα παγωμένα νερά λίμνης και έσωσε 68χρονη που βυθιζόταν το αμάξι της!

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/VFEZbl8v_Ac”]

Όπως αναφέρει η Mirror, ο άντρας αυτός εν ονόματι Dan Frazier, όταν είδε το αυτοκίνητο της 68χρονης να βυθίζεται έσπευσε χωρίς δεύτερη σκέψη να πέσει στο νερό για να την βοηθήσει.

Όσο γρήγορα κι αν προσπαθούσε να κολυμπήσει όμως, μιας και το κρύο δεν του επέτρεπε να κάνει πιο γρήγορες κινήσεις, την στιγμή που έφτασε το αυτοκίνητο είχε ήδη βυθιστεί το μπροστινό του μέρος και οι πόρτες του δεν μπορούσαν πλέον να ανοίξουν.

video-atuxima-amaksi-limni

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της δραματικής αυτής διάσωσης, το οποίο μαγνητοσκόπησε ένας από τους θεατές, ο μόνο που μπορούσε να κάνει, μη θέλοντας να τα παρατήσει τόσο εύκολα, ήταν να ανοίξει την πίσω πόρτα και να προσπαθήσει να τραβήξει έξω την γυναίκα. Δυστυχώς το αμάξι της βυθίστηκε πριν προλάβει να την βγάλει έξω, αλλά οι προσπάθειες του δεν πήγαν χαμένες.

diasosi-amaksi-limni-aggouria-net

Λίγα λεπτά μετά, η γυναίκα βγήκε στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας ένα φουσκωτό μαξιλάρι για να καταφέρει να επιπλεύσει. Έτσι την βοήθησαν να φτάσει μέχρι την ακτή και ευτυχώς δεν είχε υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο είχε υποθερμία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 68χρονη προσπάθησε να παρκάρει το αυτοκίνητο της δίπλα στην λίμνη, όταν πάτησε στο πεζοδρόμιο και γλίστρησε μέσα στο νερό.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!