Έκρηξη από Samsung προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς!

Αρκετά κινητά τηλέφωνα παρά το υψηλό τους κόστος, έχουν βγει ελαττωματικά, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στους χρήστες τους. Ακόμη μία έκρηξη από Samsung κινητό έφερε αναστάτωση στην εταιρεία, μιας και οι τραυματισμοί ήταν πολύ σοβαροί.

Φυσικά όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, μιας και πρόσφατα είχε δημιουργηθεί θέμα με την μπαταρία του Galaxy Note 7. Η είδηση αυτή είδε πολύ γρήγορα τα φώτα της δημοσιότητας, αναγκάζοντας την εταιρεία να σταματήσει την πώληση τους συγκεκριμένου μοντέλου σε παγκόσμιο επίπεδο, πράγμα το οποίο ήταν πλήγμα για την αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Τότε όμως, η Samsung υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει κάνοντας όλα τα απαραίτητα τεστ. Το τελευταίο θύμα της όμως, ήταν ένας άντρας ο οποίος κατέβαλε μήνυσε υποστηρίζοντας πως το S7 edge “έσκασε” επάνω του.

 

Είναι το Galaxy S7 Edge επικίνδυνο για την σωματική μας υγεία;

ekriksi-samsung-kinito

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Επιτροπή Ασφάλειας των ΗΠΑ ενημέρωσε τους πολίτες πως θα έπρεπε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Note 7, μετά από την συγκεκριμένη έκρηξη και να λάβουν κάποια προληπτικά μέτρα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, συνέβη περίπου τρεις μήνες πριν η Samsung αποφασίσει να ανακοινώσει ότι ανακαλεί το Note 7 smartphone, λόγω της ελαττωματικής τους μπαταρίας.

Τι δήλωσε όμως το πιο πρόσφατο θύμα για τη συγκεκριμένη έκρηξη;

elattomatika-smartphone-aggouria-net

Το όνομα του είναι Daniel Ramirez και δούλευε σε ένα βιβλιοπωλείο στο Οχάιο, όταν ξαφνικά το smartphone του έπιασε φωτιά την ώρα που βρίσκονταν μέσα στην τσέπη του. Αυτό προφανώς του προκάλεσε εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πόδι του.

galaxy-edge-s7-provlimaegkaumata-ekriksi-samsung-s7

Η διαφορά της μπαταρίας των δύο πιο πολυσυζητημένων μοντέλων, είναι πως το Galaxy Note 7 έχει μια μπαταρία 3500 mAh, ενώ το Galaxy S7 Edge έχει μπαταρία 3600mAh.

samsung-kinita-provlima-aggouria-net

Όσο για τις πωλήσεις, από τα Note 7 έχουν ήδη γίνει 24 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θα πρέπει να προσέχουν καθημερινά, ώστε να μην τους συμβεί κάτι αντίστοιχο.

sovaroi-traumatismoi-kinita-android

Τι μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου:

1. Μην χρησιμοποιήσεις το κινητό σου όσο το φορτίζεις και να φροντίζεις να βγάζεις τον φορτιστή όταν αισθάνεστε ότι ζεσταίνεται υπερβολικά.

2. Χρησιμοποίησε μόνο αυθεντικούς φορτιστές.

3. Μην φορτίζεις το smartphone σου κατά τη διάρκεια της νύχτας και πόσο μάλλον κοντά στο κρεβάτι σου.

4. Πρόσεχε πότε και που το βάζεις να φορτίσει.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!