Τα 9 πιο εθιστικά video games της αγοράς!

Το gaming έχει φτάσει σε επίπεδα που δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε πριν μερικά χρόνια. Είναι πολλοί εκείνοι που ασχολούνται με βιντεοπαιχνίδια ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Είναι ένας ωραίος τρόπος να περνάς ευχάριστα στον ελεύθερο χρόνο σου. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που βγάζουν χρήματα με το να παίζουν video games.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και μερικά παιχνίδια που είναι πολύ εθιστικά. Μπορείς να κάτσεις και να παίζεις για ώρες χωρίς να το καταλάβεις. Το πόσο εθιστικό θα είναι ένα παιχνίδι εξαρτάται φυσικά και από τα γούστα. Γι αυτό έφτιαξα μια λίστα με τα 9 παιχνίδια που έχουν εθίσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό gamers.

 

Τα 9 πιο εθιστικά video games αυτή τη στιγμή!

Tetris

tetris aggouria.net

Δες επίσης τους 10 πλουσιότερους κατασκευαστές Video Games!

Ένα πολύ απλό παιχνίδι που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα παιχνίδι που είναι εύκολο να το κατανοήσεις αλλά δύσκολο να το τελειοποιήσεις. Βέβαια οι τελευταίες εκδόσεις που έχουν βγει έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες.

Grand Theft Auto

gta v

Το GTA είναι μια σειρά παιχνιδιών που έχει αρκετούς φανατικούς. Με κάθε καινούρια έκδοση τα γραφικά γίνονται όλο και καλύτερα. Είναι ένα παιχνίδι που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι, αν και δεν είναι ένα παιχνίδι για μικρές ηλικίες.

Candy Crush Saga

candy crush

Ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που υπάρχει στην αγορά. Μπορεί για πολλούς να φαίνεται ένα χαζό παιχνιδάκι, στην πραγματικότητα όμως υπάρχει ένα μεγάλο επίπεδο δυσκολίας.

MineCraft

minecraft

Μπορεί να μην έχει τόσο καλά γραφικά, αλλά είναι ιδιαίτερα εθιστικό. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις και δε σε αφήνει να βαρεθείς.

The Sims

the sims

Δες επίσης 8 Ταινίες βγαλμένες από video games που περιμένουμε να δούμε!

Το “The Sims” είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις την ζωή των άλλων στο παιχνίδι. Είναι μια δύναμη που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Ποιος δε θα ήθελε να μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις των γύρω του.

StarCraft

starcraft

Ένα παιχνίδι στρατηγικής real-time το οποίο είναι old school. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρειάστηκε να πάνε σε κέντρα απεξάρτησης εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού.

Call of Duty

call of duty

Πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες παίζουν το συγκεκριμένο video game. Οι ώρες που έχουν όλοι οι χρήστες μαζί ξεπερνούν τα 25 δισεκατομμύρια. Οι αριθμοί είναι πραγματικά τεράστιοι.

Dota 2

dota 2

Ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους της Valve, καθώς και ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του Steam. Μπορείς να χάσεις 6-8 ώρες μόνο με 4 παιχνίδια χωρίς καν να το καταλάβεις.

World of Warcraft

world of warcraft

Δες επίσης Το video game F1 2018 είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ!

Το μεγαλύτερο MMORPG game της αγοράς αυτή τη στιγμή. Από το ξεκίνημα του ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και δεν έχασε την ευκαιρία να το δοκιμάσει και να κολλήσει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορούν να σε καθηλώσει για όλη τη μέρα και να μην το καταλάβεις.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!