Τι θα συμβεί αν αποθηκεύσεις τη μαριχουάνα για 5 χρόνια!

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που κάνει μαριχουάνα σε όλο τον κόσμο, ειδικά τώρα που άρχισε να νομιμοποιείται η χρήση της.  Άλλοι κάνουν πιο ελεύθερα στο σπίτι τους και άλλοι κρύβονται από τους δικούς τους, φροντίζοντας να βάζουν τις φούντες ή τα τσιγάρα που στρίβουν σε σημεία που δεν πρόκειται ποτέ να κοιτάξει κάποιος μέσα στο σπίτι τους.

Προφανώς όμως, κρύβοντας την φουντίτσα της μαριχουάνας μπορεί πάνω στον πανικό να ξεχάσεις το που την έβαλες. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον Gil από την Weedmaps TV, ο οποίος εργάζεται στην διεξαγωγή ερευνών σχετικά με την κάνναβη από το 2010.

Τι αλλαγές μπορεί λοιπόν να είδε ξεχνώντας την μαριχουάνα για 5 χρόνια σε ένα σημείο του δωματίου του; Δες ακόμη 10 πράγματα που δεν γνώριζες σχετικά με την μαριχουάνα!

 

Τι αλλάζει στην μαριχουάνα αν την έχεις 5 χρόνια!

founta kannavi aggouria.net

Η κάνναβη είναι από τα πιο γνωστά φάρμακα για τον ύπνο και όσο πιο παλιά είναι τόσο το καλύτερο. Όταν η τετραϋδροκανναβινόλη (THC) εκτίθεται στο οξυγόνο, μετατρέπεται σε κανναβινόλη (CBN), η οποία είναι ένα απίστευτα θεραπευτικό κανναβινοειδές που βοηθάει στο να χαλαρώσεις και να καταφέρεις να κοιμηθείς.

Για την συγκεκριμένη έρευνα κράτησαν την κάνναβη κλεισμένη μέσα σε ένα γυάλινο βάζο, ώστε η έκθεση στο οξυγόνο να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη γίνεται. Έτσι, η μεγάλη ποσότητα THC που είχε η φούντα παρέμεινε και υπήρξε πολύ μικρή υποβάθμιση της THC σε CBN.

ereunes kannavi

Ωστόσο, υπήρξε ακόμη υψηλότερο ποσοστό σε CBN από το μέσο όρο, καθώς έφτασε το 0,6%. Η μικρή δόση της CBN έκανε το τσιγάρο ακόμη πιο χαλαρωτικό και καταπραϋντικό, με αποτέλεσμα να αποβάλει όλη την ένταση και το άγχος της ημέρας.

Όσον αφορά την εμφάνιση της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είχε χάσει τη θεαματική λάμψη του το φυτό. Η αρχική του πρασινοκίτρινη απόχρωση έγινε σταδιακά λίγο πιο ανοιχτόχρωμη, μέχρι που στο τέλος το χρώμα που είχε μετά από 5 χρόνια ήταν το χακί. Όσο για την υφή του, πέραν του ότι έγινε ελαφρώς πιο σκληρό δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή.

stixia marixouana

Επιπλέον, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι το 0,67% των τερπενίων παρέμεινε άθικτο και η περιεκτικότητα σε λιμονένιο έφτασε τα 1,66mg ανά γραμμάριο.

Η γεύση του λοιπόν ήταν αρκετά ξηρή και γήινη και χτυπούσε απευθείας στο πίσω μέρος του λαιμού. Δεν ήταν εντελώς δυσάρεστο αυτό για τον χρήστη.

Τελικό συμπέρασμα: Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια καπνίζεται άνετα το φυτό αυτό αρκεί να μην έχει εκτεθεί στον αέρα όπου και θα αλλάξει δραματικά η γεύση και οι παρενέργειες του!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!