Η συγκινητική ιδέα καλλιτέχνη για να “δώσει ζωή” στην 91χρονη μαμά του!

Ο Tony Luciani είναι ένας καλλιτέχνης με ρίζες από τον Καναδά και την Ιταλία, οποίος μόλις κατάπεσε η 91χρονη μαμά του ανέλαβε να την φροντίζει εξολοκλήρου μόνος του, αντί να την πάει σε κάποια κλινική.

Μετά από λίγο καιρό όμως, αποφάσισε να συμπεριλάβει τη μητέρα του στην τέχνη του, έτσι ώστε να την δει και πάλι χαρούμενη και να αισθανθεί πιο νέα και δημιουργική. Αυτές οι φωτογραφίες  όταν δημοσιεύθηκαν στα social media από τον ίδιο, συγκίνησαν πολύ κόσμο, λόγω της προσπάθειας που έκανε για να δώσει ζωή στην μαμά του.

Η 91χρονη γυναίκα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, παρά τη ηλικία της είχε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και αυτό ήταν που ικανοποίησε τον καλλιτέχνη. Και όπως είπε και ο ίδιος, “Δεν είναι ζωή το να περιμένεις να πεθάνεις, αλλά το να θέλεις να ζήσεις”.

Δείτε αυτές τις απίστευτα όμορφες φωτογραφίες που τράβηξε ο Luciani, για να κάνει τη μαμά του να νιώσει και πάλι νέα!

 

Κάνει τέχνη με την 91χρονη μαμά του για να νιώσει νέα!

91xroni mama ikones aspromaures fotografies asteies fotografies aggouria.net asties eikones aggouria.net exipnes fotografies kallitexnes ilikiomeni gunaika prin meta ilikiomeni gunaika prin meta sugkinitikes fotografies tony luciani eikones mama

tony luciani fotografies instagram

 

gios mama fotografies

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!