8χρονο αγόρι ήθελε να γίνει makeup artist και δείτε τι έκανε η μαμά του!

Στο εξωτερικό οι γονείς είναι αρκετά πιο απελευθερωμένοι, απ’ ότι εδώ στην Ελλάδα και ο σκοπός τους είναι να υποστηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε τους κίνηση και απόφαση.

Αυτό μας το απέδειξε και μια μητέρα από την Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έκανε ένα πολύ περίεργο δώρο στον μόλις 8 χρόνων γιο της, ο οποίος ήθελε να μάθει να κάνει στον εαυτό του μακιγιάζ σαν αυτό μιας drag queen και να γίνει makeup artist. Τι έκανε όμως για να βοηθήσει τον γιο της και να δείξει την υποστήριξη της;

 

Δες επίσης: 24χρονη αγνοούνταν 10 χρόνια και δείτε που βρέθηκε!

 

8χρονο αγόρι ήθελε να γίνει makeup artist και η μαμά του του έκανε δώρο μάθημα μακιγιάζ

eidisis kosmos goneis

Ο 8χρονος ονομάζεται Ethan Wilwert και έχει μεγάλη αγάπη για το μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα για το έντονο που συναντάμε σε μια drag queen και γι’ αυτό παρακολουθεί καθημερινά tutorials στο YouTube, ώστε να μάθει να τα κάνει και μόνος του.

8xronos mathimata makigiaz

Η μητέρα του Season, δηλώνει πως βρίσκεται δίπλα στο παιδί της και θέλει να το βοηθήσει να εξερευνήσει κάθε πτυχή του χαρακτήρα του και γι αυτό του έκανε και αυτό το ξεχωριστό δώρο. Ζήτησε λοιπόν από τον Joey Killmeyer, ο οποίος μόλις είχε πάρει την πιστοποίηση του από την MAC, να αναλάβει να κάνει ένα μάθημα μακιγιάζ στον Ethan.

ethan wilwert mathimata makigiaz

Όπως δήλωσε έπειτα και ο καλλιτέχνης, αυτός ήταν ο πρώτος του πελάτης και ένιωθε τόσο περήφανος που του έδωσε τέτοια χαρά με το αποτέλεσμα. Αυτό που έκανε στην ουσία, ήταν να του βάψει το μισό πρόσωπο δείχνοντας του την τεχνική και στην συνέχεια ο μικρός ολοκλήρωσε την άλλη πλευρά μόνος του.

8xronos makigiaz mac

Σίγουρα θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά, όπως είπε και ο Killmeyer. Μόλις δε ανέβασε και τις φωτογραφίες στο Facebook, μέσα σε πολύ λίγη ώρα μάζεψε 140.000 like.

agori makigiaz drag queen

Τέλος, η μητέρα του είπε πως με το να τον στηρίζει ακόμη και σε αυτή του την απόφαση δεν σημαίνει πως αυτό θα προσδιορίσει το φύλο του ή τις σεξoυαλικές του προτιμήσεις, απλά θα εξερευνήσει τον εαυτό του σαν παιδί!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!