24χρονη αγνοούνταν 10 χρόνια και δείτε που βρέθηκε!

Πολλές είναι οι ειδήσεις με αγνοούμενους, αλλά αυτή η ιστορία είναι πολύ περίεργη. Μια 24χρονη αγνοούνταν μια δεκαετία και όλοι την είχαν για νεκρή, μιας και όταν εξαφανίστηκε ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών και πίστευαν πως την είχαν απαγάγει. Φυσικά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα τα κατάφερνε μόνη της, σε μια τόσο μικρή ηλικία.

Το που την βρήκαν όμως μετά από τόσα χρόνια και το πως, είναι απλά απίστευτο! Το μόνο στοιχείο που είχε η αστυνομία της Κίνας για την κοπέλα, ήταν ότι είχε μεγάλη αδυναμία στα online παιχνίδια και τελικά αυτό ήταν που τους βοήθησε τόσο πολύ!

 

Δες επίσης: 13χρονος με αυτισμό έσωσε συμμαθήτρια του από πνιγμό!

 

24χρονη αγνοούνταν και ζούσε 10 χρόνια σε Internet cafe

eidisis kosmos

Η People’s Daily Online έφερε στο φως της δημοσιότητας την ιστορία της νεαρής κοπέλας, η οποία είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Xiaoyun και βρέθηκε από την αστυνομία σε ένα Internet cafe της πόλης της Χανγκτσόου, στην ανατολική Κίνα.

Η αστυνομία της Κίνας βρήκε την Xiaoyun στις 20 Νοεμβρίου, ενώ έκανε έναν ελέγχο σε ένα internet cafe στην περιοχή Kangqiao. Η 24χρονη κοπέλα, χρησιμοποίησε μια ψεύτικη ταυτότητα και έτσι την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για ταυτοποίηση στοιχείων και να ερευνήσουν την υπόθεση της.

Μετά τον έλεγχο της βάσης δεδομένων της αστυνομίας με τους αγνοούμενους, οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν πως ταίριαζε πολύ η κοπέλα με την περιγραφή που είχαν δώσει οι γονείς ενός 14χρονου κοριτσιού τότε, από μια κοντινή πόλη την Dongyang, την οποία αναζητούσαν για 10 χρόνια.

internet cafe

Μετά από την πολύωρη έρευνα τους η Xiaoyun ομολόγησε πως ήταν εκείνο το κοριτσάκι και είπε πως είχε αποφασίσει να κάνει την επανάσταση της και να φύγει από το σπίτι της, έπειτα από ένα καυγά που είχε με τον πατέρα της.

Για να ζήσει όμως πήγε σε πολλές πόλεις και δούλευε σε διάφορα ίντερνετ καφέ. Για καλή της τύχη όμως ήταν ιδιαίτερα καλή με ένα online παιχνίδι, το Cross Fire και αυτό το χρησιμοποίησε προς όφελος της, μιας και πολλοί παίκτες την πλήρωναν για να παίξει από τον λογαριασμό τους.

Τις περισσότερες ημέρες τις περνούσε με το να κοιμάται σε ίντερνετ καφέ ή ακόμη και σε δημόσιες τουαλέτες. Μπορεί όμως όλοι να την είχαν για νεκρή αλλά η μητέρα της όπως δήλωσε, είχε έλθει σε επαφή μαζί της μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα μέσω του WeChat που έχουν στην Κίνα.

Η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αλλάξει αριθμό κινητού για να μπορέσει να την βρει αν χρειαστεί η κόρη της και έτσι η 24χρονη την έκανε add ψάχνοντας τον αριθμό της, αλλά δεν της έδωσε ποτέ σημάδια για να την βρει.

Επιβλήθηκε και πρόστιμο στην νεαρή κοπέλα για τν χρήση ψεύτικης ταυτότητας, αξίας 1.000 γιουάν (£ 103), αλλά οι γονείς της είναι εκεί να την στηρίξουν και να της δείξουν κατανόηση μετά από τόσα χρόνια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!