13χρονος με αυτισμό έσωσε συμμαθήτρια του από πνιγμό!

Ένα απίστευτο σκηνικό έγινε στο Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου ένας 13χρονος με αυτισμό έσωσε την συμμαθήτρια του που πνιγόταν, με μία κίνηση που είχε δει στον αγαπημένο του ήρωα κινουμένων σχεδίων, τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Ο λόγος για τον Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος μετά από αυτή του την πράξη έγινε ο ήρωας του σχολείου, στα μάτια των συμμαθητών του και όχι άδικα, μιας και κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει την κοπέλα εκείνη την στιγμή, αλλά εκείνος κατάφερε και έμεινε ψύχραιμος.

 

Δες επίσης: 6χρονος σώθηκε χάρις στον τετράποδο «φίλο» του!

 

Νεαρός με αυτισμό έσωσε συμμαθήτρια του με κίνηση που είδε στον Μπομπ Σφουγγαράκη

lavi heimlich

Όλα ξεκίνησαν όσο η κοπέλα έτρωγε μήλο, όταν ξαφνικά της στάθηκε στο λαιμό ένα κομμάτι από το μήλο και ένιωσε να πνίγεται. Εκεί που οι υπόλοιποι είχαν σαστίσει, ο Μπράντον χωρίς να χάσει στιγμή και να το πολυσκεφτεί, της έκανε την λαβή Χάιμλιχ που ήξερε ότι θα την βοηθήσει.

Μετά από αυτό το σκηνικό και αφού η κοπέλα διέφυγε τον κίνδυνο, τον ρώτησαν πως κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει και από που είχε μάθει την συγκεκριμένη λαβή. Η απάντηση του τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα, μιας και είπε πως την είχε δει από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη!

Τα περισσότερα παιδιά με αυτισμό έχουν τόσο καλή μνήμη και συγκρατούν τα πάντα, πράγμα που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να το κάνουμε, όπως δηλώνει και ο πατέρας του 13χρονου.

Όπως ανέφερε και το risenews.net, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης βοηθάει ώστε να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή, καθώς το 2010, μια 12χρονη μαθήτρια έσωσε την καλύτερης της φίλης και πάλι από πνιγμό χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς λαβή, μόνο που αυτή τη φορά η αιτία ήταν μια τσίχλα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!