6χρονος σώθηκε χάρις στον τετράποδο “φίλο” του!

Λένε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και καθημερινά ακούμε πολλές ιστορίες, από τις οποίες μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει ένα τετράποδο ακόμη και με την υγεία μας.

Ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα είναι και ο 6χρονος Caleb Howard, ο οποίος έπεσε θύμα ενός πολύ σοβαρού αυτοκινητιστικού ατυχήματος, το οποίο τον άφησε με πολλά μέρη του σώματος του σπασμένα και με μια αρκετά σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο.

Η οικογένεια του δεν μπορούσε καν να φανταστεί το πόσο καιρό θα του έπαιρνε να ανακάμψει, μιας και μετά από αρκετές εβδομάδες, είχε κάνει ελάχιστη πρόοδο. Μέχρι που μια μέρα προσέγγισαν τον πατέρα του οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλευόταν ο μικρός και του πρότειναν να κάνει μια θεραπεία, κατά την οποία θα έπρεπε να αλληλεπιδρά με ένα ζώο.

Αυτό το θαυματουργό ζωάκι ήταν ένα Golden Retriever, εν ονόματι Colonel. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο βελτιώθηκε κατά πολύ η διάθεση του 6χρονου.

Έτσι, στην πορεία ο Caleb κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο των χεριών του, παίζοντας και χαϊδεύοντας τον Colonel. Επιπλέον, έμαθε να περπατάει και πάλι κάνοντας σύντομες βόλτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου κρατώντας τον τετράποδο φίλο του.

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, ο μικρός Caleb έχει ανακάμψει κατά πολύ ενώ φυσικά απέκτησε και έναν πολύ καλό φίλο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να δεις το πως ξεκίνησε την πρώτη μέρα την θεραπεία του και το αποτέλεσμα μετά από αρκετούς μήνες!

 

6χρονο αγοράκι σώθηκε με την βοήθεια ενός σκύλου!

 

Δες επίσης: Ένα συγκινητικό βίντεο που ίσως αξίζει να δεις!

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!