Ψαράς φωτογράφισε περίεργο πλάσμα στις ακτές της Δυτικής Αυστραλίας!

Γενικότερα στην Αυστραλία έχουν βρεθεί πολλά περίεργα πλάσματα και πράγματα και ειδικά στις ακτές της. Ποιος θα ξεχάσει τους καρχαρίες που κατέγραψε ο φακός πριν από μερικούς μήνες να κατασπαράζουν μια φάλαινα, ή και τα άγνωστης προέλευσης συντρίμμια που βρέθηκαν πριν από 2 χρόνια και ενδέχεται να ήταν από το μαλαισιανό boeing.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ένας ψαράς είδε κάτι απίστευτα περίεργο να επιπλέει δίπλα στην βάρκα του. Κάτι το οποίο έμοιαζε με ένα εξωγήινο πλάσμα με βολβοειδές σώμα.

 

Φάλαινα που έμοιαζε με εξωγήινο πλάσμα βρέθηκε να επιπλέει στο Bunbury

thalassio zoo australia

Ο Αυστραλιανός καπετάνιος Mark Watkins βρισκόταν στα ανοικτά των ακτών του Bunbury της Δυτικής Αυστραλίας, όταν είδε το βολβοειδές σχήμα του θαλάσσιου ζώου, που προεξείχε από το νερό. Πριν καν πλησιάσει για να δει το τι είναι, σκέφτηκε πως ίσως ήταν κάποια αναποδογυρισμένη βάρκα, ή ίσως ένα αερόστατο το οποίο έπεσε στην θάλασσα.

falaina australia aktes

Όσο όμως πλησίαζε, του ερχόταν μια αηδιαστική μυρωδιά, η οποία όπως δήλωσε του ήταν γνώριμη γιατί έμοιαζε με εκείνη που έχουν οι φάλαινες όταν έχουν αρχίσει να σαπίζουν. Εμφανισιακά όμως, δεν τον παρέπεμπε το πλάσμα που έβλεπε σε αυτά τα μεγαλόσωμα θαλάσσια ζώα.

Με την βοήθεια του πατέρα του όμως που βρισκόταν μαζί του εκείνη τη στιγμή, κατέληξαν πως το θηλαστικό αυτό ήταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης και μάλλον γι’ αυτό το στομάχι του ήταν τόσο διογκωμένο, λόγω του αερίου που ήταν γεμάτο.

periergo plasma australia

Ο 36χρονος, δήλωσε πως στα 21 χρόνια που ασχολείται με το ψάρεμα πρώτη φορά έβλεπε κάτι τέτοιο, μιας και μόνο η μυρωδιά έμοιαζε με φάλαινα και τίποτε άλλο. Την ίδια ημέρα είπε πως είχαν δει και έναν λευκό καρχαρία με μήκος περίπου 3,5 με 4 μέτρα, αλλά δεν πρόσεξαν να είχε πλησιάσει αυτό το πλάσμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι καθώς επέστρεφαν με το σκάφος τους, το νεκρό αυτό ζώο δεν ήταν πλέον τόσο φουσκωμένο και φαινόταν σαν να είχε δαγκωθεί. Το τι ήταν τελικά δεν μπορούν να το πουν με σιγουριά και γι’ αυτό δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες που κατάφεραν και τράβηξαν εκείνη τη στιγμή!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!