Περίεργο θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε στην Αυστραλία!

Είναι γνωστό πως στην Αυστραλία μπορείς να συναντήσεις πολλά επικίνδυνα ζώα, τα οποία ίσως να μην υπάρχουν και σε καμία άλλη ήπειρο. Αυτή τη φορά όμως, σε μια ακτή της ξεβράστηκε ένα πολύ περίεργο θαλάσσιο πλάσμα!

Τώρα θα μου πεις, δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και έναν χρόνο πριν στην λίμνη Macquarie, όπου βρέθηκε και αυτό το παράξενο πλάσμα, μια ομάδα ψαράδων είχε σύρει μέχρι έξω έναν καρχαρία Γκόμπλιν από τα ανοιχτά της Νέας Νότιας Ουαλίας. Το είδος του παρέμεινε απροσδιόριστο και το μόνο που γνώριζαν είναι πως ζούσε περίπου 1.200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τι το διαφορετικό έχει όμως το πλάσμα της θάλασσας που βρέθηκε τώρα;

 

 

Περίεργο θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή λίμνης της Αυστραλίας!

periergo thalassio plasma

Αυτό το θαλάσσιο “τέρας” μοιάζει να είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε κροκόδειλο και δελφίνι. Πιο συγκεκριμένα, το σώμα του ήταν σαν αυτό ενός κροκόδειλου και η μύτη του σαν ενός δελφινιού, ενώ το δέρμα του το έκανε να μοιάζει με χέλι ή έστω ψάρι.

Σύμφωνα με το Newcastle Herald, εκείνος που ανακάλυψε το συγκεκριμένο πλάσμα ήταν ο Robert Tyndall, ο οποίος το βρήκε νεκρό στην ακτή χθες το πρωί, μαζί πάντα με μερικούς ακόμη ντόπιους οι οποίοι έπαθαν σοκ μόλις το αντίκρισαν.

parakseno plasma akti australias

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τραβήξει φωτογραφίες και να τις ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebbok, με σκοπό να ανακαλύψει το τι ήταν ακριβώς αυτό το θαλάσσιο ζώο που βρήκε. Οι εικόνες αυτές όμως, όπως ήταν και αναμενόμενο, δίχασαν τα social media καθώς κάποιοι υποστήριζαν ότι είναι ένα Λεπτουροσπαθόψαρο, ενώ άλλοι πίστευαν πως είχε γίνει photoshop στις εν λόγω φωτογραφίες.

xeli mousio australias

Ο θαλάσσιος βιολόγος Julian Pepperell, είπε πως ήταν 1,4 μέτρα ενώ απ’ όσο γνωρίζει θα μπορούσε να φτάσει και τα 1,8 μέτρα.

xeli tourna australia

Τέλος, ο συλλέκτης ψαριών του Μουσείου της Αυστραλίας, Mark McGrouther , δήλωσε πως μάλλον επρόκειτο για ένα χέλι τούρνα που δεν έχουν ξανά δει από κοντά, αλλά γνωρίζουν πως όταν το γαντζώσουν οι ψαράδες τυλίγεται με βία γύρω από το αλιευτικό εργαλείο καταστρέφοντας το. Οπότε είναι πολύ πιθανό να το τράβηξαν κάποιοι ψαράδες και επειδή δεν κατάφεραν να το μαζέψουν το πέταξαν έτσι πάλι μέσα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!