Πως να βγάλεις χρήματα από την σύνδεση σου στο Internet!

Τόσα χρόνια όλοι μας πληρώνουμε την σύνδεση μας στο internet και διαρκώς ψάχνουμε για νέα πακέτα προσφορών, ώστε να καταφέρουμε να μειώσουμε το κόστος του και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη του. Πόσοι όμως από εμάς έχουν σκεφτεί να εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο την σύνδεση τους;

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, αν μπορούσαμε να πληρώνουμε αλλά ταυτόχρονα να κερδίζουμε και κάποια χρήματα, είτε ίσα ίσα για να μειωθεί το πάγιο μας είτε στην καλύτερη των περιπτώσεων, να βάζουμε κάποια χρήματα και στην τσέπη. Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο; Πώς να βγάλεις χρήματα από το ίντερνετ!

 

Δες επίσης: Πως να σπάσεις τον κωδικό του Wi-fi του γείτονα;

 

penny cloud sindesi internet

Αυτή ακριβώς ήταν και η ιδέα της Penny Cloud Technology, η οποία ήρθε για να πραγματοποιήσει το όνειρο μας. Στην ουσία, η ιδέα της είναι το να μπορείς να μοιράζεσαι την σύνδεση που έχεις, όταν δεν κάνεις χρήση της γραμμής του Internet ή και σε ποιο ποσοστό θέλεις να την μοιράζεσαι, ακόμη και όταν είσαι και εσύ συνδεδεμένος.

sindesi internet

Από την άλλη πλευρά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή που θα βρεις εδώ και να αναζητήσεις τα διαθέσιμα δίκτυα της Penny Cloud, που βρίσκονται στην περιοχή σου, ώστε να συνδεθείς σαν πελάτης και όχι πωλητής, αυτή τη φορά.

Πιστεύω πως η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ ανατρεπτική και θα κάνει θραύση και από αγοραστές αλλά κυρίως από άτομα που δεν χρησιμοποιούν διαρκώς την σύνδεση τους και θα ήθελα να την μοιραστούν, προς όφελος τους! Βέβαια, πάντα υπάρχουν και αρκετά προγράμματα όπως αυτά εδώ, με τα οποία μπορείς να σπάσεις κωδικούς WiFi!

[adrotate banner=”12″]

Εσύ τι λες πως σου φάνηκε η ιδέα; Θα ενδιαφερόσουν για κάτι τέτοιο;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!