Πως να σπάσεις τον κωδικό του Wi-fi του γείτονα;

Ξέμεινες χωρίς internet και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Ψάχνεις τρόπο να σπάσεις τον κωδικό του γείτονα σου; Δες τον πιο εύκολο τρόπο βήμα προς βήμα εδώ!

Ξεχνάς να πληρώσεις τον λογαριασμό του ίντερνετ και αυτοί οι άκαρδοι άνθρωποι στο κόβουν λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Και που να προλάβεις τώρα μέσα σε μια ημέρα να πας να το πληρώσεις; Έχουμε και δουλειές κύριος!

Αλλά επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει κι’ άλλο μονοπάτι, μην μασάς! Δες τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να σπάσεις τον κωδικό από το wifi που πιάνεις και είναι κλειδωμένο.

 

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις

wi-fi

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξεις πριν ξεκινήσεις την όλη διαδικασία είναι ο τύπος της κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από το συγκεκριμένο wi-fi που θες να σπάσεις. Οι κατηγορίες είναι δύο, WEP και WPA.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τον WEP που είναι και ο πιο βασικός και τον συναντάμε πολύ συχνότερα.

Δες επισης: Τα 7 καλύτερα προγράμματα για να σπάσεις κωδικούς WiFi εδώ!

 

Βήμα 1:

 Χρειάζεσαι έναν συμβατό ασύρματο προσαρμογέα. Στην ουσία το βασικότερο είναι η ασύρματη κάρτα του υπολογιστή σου να είναι συμβατή με το λογισμικό Commview, για να γίνει η σύλληψη των πακέτων δεδομένων.

Αλλά αυτό είναι το μόνο εύκολο για να το τσεκάρεις. Κάνε κλικ εδω για να κατεβάσεις το προγραμματάκι και να τσεκάρεις την συμβατότητα.

Όμως επειδή μετά τη λήψη των πακέτων ξεκινάει το πραγματικό cracking, κατέβασε το κατάλληλο λογισμικό από εδω!

Βήμα 2:

Ήρθε η ώρα να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο CommView για το Wi-fi.

Αφού έχεις κατεβάσει το αρχείο zip του CommView για Wi-Fi εκτέλεσε το setup.exe για να το εγκαταστήσεις. Όταν ανοίγει το CommView για πρώτη φορά έχει έναν οδηγό εγκατάστασης. Ακολούθησε τις οδηγίες για να το εγκαταστήσεις για την κάρτα ασύρματου δικτύου.

Έπειτα, κάνε κλικ στο play στην πάνω αριστερή γωνία του παραθύρου της εφαρμογής και θα ξεκινήσει η σάρωση για ασύρματα δίκτυα ανά κανάλι. Μετά από λίγα λεπτά θα έχεις μια μεγάλη λίστα από ασύρματα δίκτυα με τον τύπο ασφαλείας και το σήμα τους . Τώρα είναι η ώρα να επιλέξεις το δίκτυο που θες να σπάσεις.

Βήμα 3:

Πρέπει να θυμάσαι ότι διαλέγουμε τον τύπο WEP και το δίκτυο με το υψηλότερο σήμα.

Για να κάνεις λήψη των πακέτων μόνο από το επιθυμητό δίκτυο ακολούθησε τα επόμενα βήματα.

Κάντε δεξί κλικ στο δίκτυο που επιθυμείς να συνδεθείς και κάντε κλικ στο copy MAC Address. Πήγαινε στην καρτέλα Rules στην κορυφή και στην αριστερή πλευρά επέλεξε MAC διευθύνσεις και πάτα Enable MAC Address rules.

Στο action επέλεξε capture και στο Add record επέλεξε both. Τώρα επικόλλησε τη διεύθυνση mac, που έκανες αντιγραφή νωρίτερα, στο παρακάτω πλαίσιο. Πρέπει να καταγράψει μόνο πακέτα δεδομένων για το cracking. Έτσι, επέλεξε D στη γραμμή στο επάνω μέρος του παραθύρου και να κατάργησε την επιλογή M και C.

Τώρα μπορείς να αποθηκεύσεις τα πακέτα έτσι ώστε να τα κάνει crack αργότερα. Για να το κάνεις αυτό, πήγαινε στην καρτέλα logging στην κορυφή και ενεργοποίησε το auto saving, ορίζοντας στο Maximum Directory Size έως το 2000 και στο Average Log File Size 20.

Βήμα 4:

Ο ελάχιστος αριθμός των πακέτων που θα πρέπει να καταγράψει είναι 100.000 για να είναι ένα αξιοπρεπές σήμα.

Πήγαινε στην καρτέλα log tab και κάνε κλικ στο concatenate logs. Επιλέξτε όλα τα αρχεία καταγραφής που έχουν αποθηκευτεί και μην κλείσεις ακόμη το CommView για Wi-Fi.

Τώρα βρες τα αποθηκευμένα αρχεία και άνοιξε τα log files. Επιλέξτε File- Export -Wire me μορφή tcpdump  και επέλεξε οποιοδήποτε κατάλληλο προορισμό. Αυτό θα σώσει τα αρχεία καταγραφής με επέκταση.cap στην εν λόγω θέση.

Δες Επίσης: 5 Εύκολα tips για να έχεις δυνατό σήμα Wi-Fi!

Βήμα 5:

Εκτέλεσε το Aircrack-ng GUI που κατέβασες πριν και επέλεξε WEP Άνοιξε το αρχείο .cap που αποθήκευσες πριν και κάνε κλικ στο κουμπί Launch. Και τόσο απλά θα έχεις το περιβόητο κλειδί που χρειάζεσαι!

Και για τους οπτικούς τύπους, δείτε το ακόλουθο video

[adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!