Τα 7 καλύτερα προγράμματα για να σπάσεις κωδικούς WiFi!

Πιάνεις το δίκτυο του γείτονα σου, αλλά είναι κλειδωμένο και δε μπορείς να συνδεθείς για να μπεις στο internet; Δες εδώ τα πιο εύκολα και αποτελεσματικά προγράμματα για pc, Android, αλλά και iPhone για να σπάσεις κωδικούς WiFi.

Ο κωδικός πρόσβασης είναι η μυστικό λέξη ή φράση που χρησιμοποιεί καθένας μας για να προστατεύει το δίκτυο του και κατά συνέπεια και τα προσωπικά του δεδομένα, από κάποια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Υπάρχουν αρκετά applications που έχουν κυκλοφορήσει για υπολογιστές, αλλά και για Android συσκευές και iPhones, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να μπορούν να βρίσκουν και να σπάνε όλους αυτούς τους κωδικούς. Α; δούμε όμως ποια είναι τα καλύτερα!

 

Δες επίσης: Πως να ξεκλειδώσεις ένα android που έχει μοτίβο ξεκλειδώματος!

 

Προγράμματα για Android κινητά για να σπάσεις κωδικούς WiFi

 

WiFi Finder

application android kinita

Την συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να την αποκτήσεις δωρεάν από το Play Store και να την χρησιμοποιήσεις για να ανακτήσεις κωδικούς πρόσβασης από μια μεγάλη γκάμα από routers.

Φυσικά μπορείς να την κατεβάσεις και σε tablet και όχι μόνο σε κινητά. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε για να βρίσκει τα δημόσια Wi-Fi hotspots, τα οποία μπορείς μετά να τα φιλτράρεις με βάση την τοποθεσία ή ακόμη και τον τύπο της σύνδεσης, ενώ λειτουργεί για routers που βρίσκονται online ή ακόμη και offline.

wifi finder aggouria.netspasimo wifi kodikon

Μόλις το κατεβάσεις λοιπόν θα πρέπει να πας πρώτα στις ρυθμίσεις και να κατεβάσεις το αρχείο για τα Thomson routers, τα οποία χρησιμοποιούνται περισσότερο. Έπειτα, γυρίζεις στην αρχική του προγράμματος κάνεις ανανέωση και βλέπεις σε ποια δίκτυα γράφει “vulnerable”, που σημαίνει ότι έχει βρεθεί ο κωδικός. Κάνεις κλικ στο δίκτυο και συνδέεται.

Το WiFi Finder μπορείς να το βρεις και να το κατεβάσεις εδώ!

 

WiFiPassword

WiFiPassword

Και το WiFiPassword μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν. Είναι ένα πολύ απλό application, το οποίο μόλις το ανοίξεις θα αρχίσει αυτομάτως να σαρώνει όλα τα δίκτυα WiFi που υπάρχουν στην περιοχή.

Και εδώ τα δίκτυα που μπορεί να βρεθεί ο κωδικός για να σπάσουν θα εμφανίζονται ως “vulnerable”, ενώ θα έχουν πράσινο χρώμα! Βέβαια, τα δίκτυα που μπορεί να σπάσει είναι εκείνα που έχουν τον εργοστασιακό κωδικό και όχι όσα τον έχουν αλλάξει.

Μερικά από τα routers που υποστηρίζει είναι τα Thompson, Speedtouch, WLAN, JAZZTELL, WLAN_6X, MAXCOM και πολλά άλλα.

diathesima diktiakodikos prosvasis internet

Εδώ τώρα μόλις δεις κάποιο δίκτυο να είναι πράσινο μπορείς να πατήσεις επάνω του και να αντιγράψεις τον κωδικό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου δικτύου και να επικολλήσεις τον κωδικό. Τόσο απλά!

Βρες το WiFiPassword εδώ!

 

Προγράμματα για iPhone κινητά για να σπάσεις κωδικούς WiFi

 

Aircrack-ng for IPhone

Aircrack gia iphones

Τώρα στα iPhones περιπλέκονται λίγο τα πράγματα, μιας και είναι πιο δύσκολο να βρεις ένα καλό πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά το Aircrack-ng χρησιμοποιεί μια απλή γραμμή εντολών η οποία  έχει και λογισμικό για γραφική διεπαφή και χρησιμοποιείται για να σπάσει τα δίκτυα Wi-Fi που έχουν εντοπιστεί.

Αυτό που κάνεις είναι να στέλνει πακέτα δεδομένων στο δίκτυο που έχει επιλεχθεί και στη συνέχεια να βρίσκει τον κωδικό πρόσβασης, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εσύ πολλές ενέργειες.

Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ!

iWep Lite

IWep Lite aggouria.net

Αυτή η εφαρμογή για τα iPhones σου επιτρέπει να σπάσεις το δίκτυο που θέλεις σε λιγότερο από 30 λεπτά. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και αρκετά πιο κατανοητό από το Aircrack-ng, το οποίο η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπέρδεμα στην αρχή.

Και εδώ υπάρχει γραφική διεπαφή ενώ χρησιμοποιεί και λεξικό, κάτι που την κάνει λιγότερο αξιόπιστη από το Aircrack μιας και δεν μπορεί να σπάσει όλους τους κωδικούς. Βέβαια, χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από το Aircrack, αλλά και πάλι έρχεται στην δεύτερη θέση λόγω αποτελεσματικότητας.

 

Προγράμματα για pc για να σπάσεις κωδικούς WiFi

 

Brutus

Το Brutus είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που χρησιμοποιούνται στους υπολογιστές, για να σπάσουν κάποιο δίκτυο WiFi. Είναι ο πιο γρήγορος και ευέλικτος τρόπος για να καταφέρεις να βρεις τον κωδικό που ψάχνεις και είναι δωρεάν, μόνο όμως για τα Windows.

Υποστηρίζει HTTP, POP3, FTP, SMB, Telnet και αρκετά άλλα είδη, όπως το IMAP, NNTP και NetBus. Μπορείς επίσης να χτυπήσεις πολλά δίκτυα ταυτόχρονα και να συνδεθείς σε 60 από αυτά την ίδια στιγμή.

Τέλος, σου δίνει την δυνατότητα να σταματήσεις την διαδικασία στην μέση και να την συνεχίσεις όποτε θελήσεις και πάλι από το ίδιο σημείο.

Αν θέλεις να το κατεβάσεις μπορείς να το βρεις εδώ!

 

RainbowCrack

RainbowCrack

Το RainbowCrack χρησιμοποιεί αρκετή μνήμη ώστε να βρει πιο γρήγορα τον κωδικό πρόσβασης σε σχέση με άλλα προγράμματα. Επίσης, χρησιμοποιεί έναν επιλεγμένο αλγόριθμο κατακερματισμού για να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Μόλις κάνει τους υπολογισμούς του αποθηκεύει τα αποτελέσματα στον πίνακα του Rainbow. Βέβαια, αυτή η διαδικασία δεν γίνεται και τόσο γρήγορα καθώς είναι πολύ χρονοβόρα. Όμως, μόλις ο πίνακας είναι έτοιμος, μπορείς να σπάσεις όλους τους κωδικούς χωρίς καμία καθυστέρηση.

Τέλος, άλλο ένα θετικό είναι ότι και αυτό μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από εδώ!

 

John the Ripper

John the Ripper

Αυτό είναι ένα ακόμη πολύ γνωστό πρόγραμμα ανοικτό κώδικα και χρησιμοποιείται σε Linux, Unix αλλά και στο Mac OS X. Εννοείται πως είναι διαθέσιμο και για τα Windows.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να ανιχνεύσει πολύ εύκολα τους αδύναμους κωδικούς πρόσβασης, αν και υπάρχει και μια Pro έκδοση η οποία προσφέρει καλύτερα χαρακτηριστικά και πακέτα δεδομένων για να σπάει και τους πιο δύσκολους κωδικούς.

Τέλος, είναι αρκετά εύχρηστο και ελαφρύ για το pc σου και το μόνο αρνητικό είναι ότι η Pro έκδοση δεν είναι δωρεάν, ακόμη τουλάχιστον! Μπορείς όμως να το κατεβάσεις από εδώ.

Εσύ έχεις να μας προτείνεις κάποιο άλλο καλό προγραμματάκι με το οποίο σπας κωδικούς σχετικά εύκολα;

>> Δες όλα τα άρθρα από την Τεχνολογία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!