Πως να βγάλεις μια καλή Selfie;

Η Selfie φωτογραφία δεν ξεκίνησε τώρα, απλά τώρα ξαφνικά έγινε το απόλυτο trend της εποχής! Πώς μπορείς να βγάλεις μια καλή Selfie όμως;

Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να βγάζει selfie φωτογραφίες, ειδικά όταν ένιωθα super. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι κυκλοφορούσαμε με ένα κινητό στα χέρια συνέχεια, για να βρούμε το σωστό σημείο και την κατάλληλη πόζα.

Μέχρι πριν, οι selfie που κυκλοφορούσαν θα έλεγες ότι ήταν και λίγο αποτυχημένες. Duck face σε όλες και sεxy βλέμμα τίποτε άλλο. Μετά από την selfie φωτογραφία που βγάλανε οι celebrities όμως κατά την διάρκεια των Oscar, έχει γίνει απλά must.

Όλο το θέμα για να βγει η φωτογραφία σου υπέροχη, όπως μας δίδαξαν και τα αστέρια του κινηματογράφου, είναι να είσαι ο εαυτός σου.

[adrotate banner=”12″]

 

 

Tips για να βγάλεις μια καλή Selfie

selfie

Βρες τον κατάλληλο φωτισμό.

Αν γυρίσεις την πλάτη σου στο φως, θα έχεις ένα πιο απαλό και μυστηριώδες αποτέλεσμα, ενώ αν το φως αντανακλά στο πρόσωπο σου το αποτέλεσμα είναι πιο λαμπερό.

selfie

Τέντωσε το χέρι σου.

Για να βγει καλή η φωτογραφία σου θα πρέπει το χέρι σου να είναι τεντωμένο και ελαφρώς προς τα επάνω και όχι στην ευθεία με το κεφάλι.

Σε καμία περίπτωση μην τραβάς από κάτω, γιατί θα φαίνεσαι με προγούλι και πιο παχύς.

selfie tips

Οριζόντια ή κάθετη selfie;

Πολύ άνθρωποι βγαίνουν πολύ καλύτερα στις οριζόντιες φωτογραφίες. Τώρα αν θέλεις να έχει στυλ πορτρέτου η κατάλληλη για εσένα είναι η κάθετη.

selfie tips

Δοκίμασε διάφορες πόζες.

Αν δεν δοκιμάσεις να δεις πως φαίνονται όλες οι γωνίες του προσώπου σου δεν πρόκειται να βρεις την σωστή πόζα για το πρόσωπο σου. Γι’ αυτό απλά πειραματίσου και πάντα να θυμάσαι ο λαιμός πρέπει να είναι ελαφρώς προς τα έξω και επάνω.

selfie tips

Βρες μια όμορφη τοποθεσία.

Φτάνουν πια οι selfie του μπάνιου ή οι άλλες στο κρεβάτι, κανένας δεν νοιάζεται για τα πλακάκια του μπάνιου σου ή τα σεντόνια σου. Κάνε κάτι το διαφορετικό και δείξε κάτι όμορφο.

selfie

Τέλος, η πόζα σου πρέπει να είναι φυσική.

Σταματήστε, στις duck face photos, Τέλος. Φτάνει πια το παρακάνατε όλοι. Η σωστή selfie είναι χαρούμενη και αυθόρμητη. Γενικώς αφήσου ελεύθερος και ας είναι το αποτέλεσμα γελοίο, η στιγμή μετράει.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!