Πώς να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου έμεινε ικανοποιημένος μετά το S Ε Χ

Η διάρκεια μιας αγκαλιάς είναι ο τρόπος για να το καταλάβεις…

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως η διάρκεια που περνάμε αγκαλιά με το σύντροφό μας μετά το σeξ μετράει περισσότερο από την ίδια τη διάρκεια της σεξοuαλικής πράξης!

Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίων του Τορόντο, τα ζευγάρια ου περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σεξ, αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι με τη σeξουαλική τους ζωή και με τη σχέση τους σε γενικές γραμμές!

Διάβασε περισσότερα άρθρα για σχέσεις εδώ!

 

Στην έρευνα συμμετείχαν 335 άνδρες και γυναίκες, που συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση, τη σεξοuαλική τους ικανοποίηση, τη σεξοuαλική τους ζωή και την αγάπη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η διάρκεια του σeξ δεν είναι αυτή που αποδεικνύει την ικανοποίηση του εκάστοτε ατόμου στη σχέση, αλλά παραδόξως αυτό που αποκαλύπτει πλήρη ικανοποίηση είναι η διάρκεια που περνάει αγκαλιά με το σύντροφό του μετά τη σεξοuαλική πράξη!

Μάλιστα, οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που εκτιμούν τα χάδια μετά το σeξ, αφού και οι άντρες δήλωσαν ότι νιώθουν ένα αίσθημα «επιβράβευσης» για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι με αυτό τον τρόπο.

Την επόμενη φορά λοιπόν, δώσε μεγαλύτερη βάση στις αγκαλιές και τα φιλιά για να καταλάβεις αν και κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος ο σύντροφός σου μετά το σeξ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!