Πως οι πύραυλοι S-400 άλλαξαν τα δεδομένα στην περιοχή!

Πολλά έχουν αλλάξει μετά από την κατάρριψη του ρωσικού SU-24. Νέες κινήσεις έκανε η Ρωσία μέσα σε μόλις 48 ώρες, μιας και αυτή τη φορά τοποθετήθηκαν πύραυλοι S-400 στην Συρία. Έχουν καλυφθεί ήδη πολλές περιοχές της Συρίας, με το πιο σύγχρονο αντιαεροπορικό -αντιπυραυλικό σύστημα των Ρώσων.

Αυτή η είδηση έχει εντυπωσιάσει τους πάντες, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και μάλιστα τόσο σύντομα. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δεν καλύφθηκε μόνο η Συρία, αλλά ακόμη δύο χώρες!

 

Δες επίσης: Τα 5 όπλα νέας γενιάς της Ρωσίας!

 

S-400 καλύπτουν τη Συρία και μεγάλη έκταση της Τουρκίας και της Κύπρου

xartis s-400 rosias

Οι υπερσύγχρονοι πύραυλοι S-400 μπορούν να σημαδέψουν 100 διαφορετικούς στόχους στον αέρα και να χτυπήσουν ταυτόχρονα 6 από αυτούς ανά πάσα στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία, φρόντισε να καθηλώσει την τουρκική αεροπορία, μιας και αυτός ήταν ο στόχος της μετά από τα πρόσφατα γεγονότα.

siria s-400

Όσο για τις ΗΠΑ που μπήκαν στο παιχνίδι, προβληματίζονται από την επιχειρησιακή τους εμπλοκή αν και κανείς δεν ξέρει πως θα σκεφτούν να δράσουν. Ίσως εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία που τους δίνεται, ώστε να δοκιμάσουν το σύστημα της Ρωσίας, τώρα που τέθηκε και σε λειτουργία.

pirauloi s-400

Ο στόχος της Μόσχας με την τοποθέτηση τους, είναι να κάνει την Τουρκία να μην μπλέκεται στα πόδια της, τουλάχιστον με τις δυνάμεις αέρος που διαθέτει, εκτός βέβαια και αν ο Ερντογάν με τον Νταβούτογλου καταδεχθούν να αναγνωρίσουν το λάθος τους και σκύψουν το κεφάλι μπροστά στην Ρωσία, ζητώντας συγγνώμη για αυτή τους την κίνηση.

polemikos eksoplismos rosias

Λίγο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις το ποια μπορεί να είναι η επόμενη κίνηση της Τουρκίας, απέναντι στην Ρωσία. Μπορεί να έχουμε να περιμένουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο και από την αντίθετη πλευρά. Όπως και να ‘χει ένα σοκ θα το περάσει η Τουρκία, μέχρι να αποφασίσει το τι πρέπει να κάνει τώρα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!