Αυτή θα είναι η νέα μόδα στις selfies!

Όλο το Facebook και γενικότερα τα social media είναι γεμάτα με selfies. Πάντα υπήρχε αυτή η τάση στις φωτογραφίες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πανικός και δεν υπάρχει λογαριασμός είτε στο FB και το Twitter, είτε ακόμη και στο Instagram που να μην έχει έστω και μία τέτοιου είδους φωτογραφία.

Οπότε, λογικό και επόμενο ήταν να θελήσουν να πατήσουν πάνω σε αυτή την τάση και να την εξελίξουν, δημιουργώντας μια καινούρια μόδα. Τι είναι όμως το Social Virtual που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βγάζουμε σέλφι;

 

Έτσι θα βγάζουμε selfies σε λίγο καιρό!

facebook selfies eikoniki pragmatikotita

Πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προγραμματιστή του Facebook στο συνέδριο F8, ο Mike Schroepfer ο οποίος είναι μέλος της εταιρείας, φόρεσε το Oculus Rift headset και αλληλεπίδρασε με έναν άλλο υπάλληλο του Facebook που δεν βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Η Oculus για όσους δεν γνωρίζουν ανήκει στο Facebook και δημιουργήθηκε στα τέλη του Μαρτίου. Αυτό που έκαναν τα δύο άτομα επί της ουσίας, είναι φορώντας ο καθένας το headset του, να βλέπουν τους εαυτούς τους μαζί στην εικονική πραγματικότητα. Αυτό έγινε χάρις στην λειτουργία της Oculus “Social Virtual”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/-UcoGlx9t_I”]

Δες Επίσης: Πως να βγάλεις μια καλή Selfie;

Στην οθόνη έβλεπαν τα avatar τους να βρίσκονται μαζί στο μέρος που είχαν επιλέξει και να αλληλεπιδρούν κανονικά με τον χώρο γύρω τους, ενώ επίσης, είχαν την δυνατότητα να σχεδιάζουν με το πινέλο διάφορα accessories και να τα “κουμπώνουν” επάνω στον χαρακτήρα τους. Επιπλέον, υπήρχε selfie stick με το οποίο μπορούσαν να βγάλουν μια εικονική selfie.

Τα αξεσουάρ εικονικής πραγματικότητας μέχρι πρότινος τα χρησιμοποιούσαμε μόνο σε βιντεοπαιχνίδια, αλλά ο Zuckerberg θέλει να τα πάει ένα βήμα παραπέρα και να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ακόμη και για να βγάλουμε μια selfie με τους φίλους μας από απόσταση και σε όποιο μέρος επιθυμούμε.

Δεν τις λες ακριβώς φωτογραφίες αυτές βέβαια, αλλά ακόμη δεν έχει τελειοποιηθεί τίποτε και αυτή ήταν μόλις μια επίδειξη. Μπορεί μέχρι και τα avatars να βελτιωθούν και να μοιάζουν πιο αληθινά.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!