Αυτή η φωτογραφία στο Facebook την έκανε να χάσει 825$!

Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για όλα τα χαρούμενα γεγονότα που μας συμβαίνουν, στο Facebook, μέσα από τα posts και τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε. Αρκετές φορές, το ίδιο συμβαίνει και με τα αρνητικά περιστατικά που βιώνουμε, αλλά ειδικά όταν είμαστε πολύ χαρούμενοι δεν μπορούμε να το κρύψουμε και θέλουμε να το μάθουν όλοι.

Μπορείς όμως να πεις τα πάντα στο FB ή θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο με τα στοιχεία που δίνεις; Κάτι απίστευτο έγινε σε μια κοπέλα από την Αυστραλία, που ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της, με ένα τυχερό χαρτάκι που κέρδιζε 825 δολάρια!

 

Δες επίσης: 26χρονος ποδηλάτης έζησε από θαύμα όταν…

 

Μεγάλη νικήτρια του ιπποδρόμου έχασε 825$ από μια φωτογραφία στο Facebook

Το όνομα της εν λόγω νικήτριας από το Περθ της Αυστραλίας είναι Chantelle και κατάφερε να κερδίσει, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Triple M, 825 δολάρια, ποντάροντας σε ένα άλογο στο Melbourne Cup, το οποίο όπως καταλάβατε αφορά τις Αυστραλιανές ιπποδρομίες.

melbourne cup ippodromies

Μέχρι εκεί όλα καλά και φυσικά η κοπέλα χάρηκε πολύ με αυτή της την νίκη και έτσι αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία το τυχερό της δελτίο και να το ανεβάσει στο FB, δηλώνοντας πως ήταν η μεγάλη νικήτρια.

Το λάθος όμως που έκανε μέσα στην χαρά της, ήταν ότι δεν φρόντισε να κρύψει το barcode του δελτίου της, ενώ φαινόταν ακόμη και το ότι το άλογο που είχε επιλέξει ονομαζόταν Prince Of Penzance και είχε απόδοση 101-1. Στοιχεία αρκετά για να μπορέσει να αποδείξει κάποιος πως είχε το δελτίο αλλά το έχασε, δεν συμφωνείς;

facebook nikitria australia ippodromos

Όπως και έγινε. Κάποιος από τους “φίλους” της άρπαξε την ευκαιρία, έχοντας όλα αυτά τα στοιχεία και διεκδίκησε τα κέρδη της.

Αυτό το σκηνικό σίγουρα της κατέστρεψε την μέρα, αλλά υπήρχαν δηλώσεις πως η αστυνομία ψάχνει το από που και ποιον ζητήθηκε το χρηματικό έπαθλο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρουν τον ένοχο.

Αυτό λοιπόν ήταν ένα πολύ καλό μάθημα, για να είμαστε πιο προσεκτικοί όλοι μας, με τις αναρτήσεις που κάνουμε!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!