26χρονος ποδηλάτης έζησε από θαύμα όταν…

Είναι γνωστό πως τα μηχανάκια και τα ποδήλατα είναι τα πιο επικίνδυνα μέσα μεταφοράς, κυρίως όταν βρισκόμαστε σε κεντρικούς δρόμους, μιας και δεν μας παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια και οι υπόλοιποι οδηγοί αυτοκινήτων, δεν τα υπολογίζουν και όσο θα έπρεπε. Γι’ αυτό υπάρχουν και τόσα πολλά σοβαρά ατυχήματα καθημερινά.

Αυτό όμως που συνέβη σε έναν 26χρονο ποδηλάτη από την Ινδία είναι από τα άγραφα και πολύ εύκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί και θαύμα, καθώς έπεσε επάνω σε ένα φορτηγό που μετέφερε οικοδομικά υλικά και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες, είναι απλά σοκαριστικό!

 

Δες επίσης: Τέρας κυκλοφορούσε έχοντας στα χέρια του το κεφάλι της γυναίκας του!

 

Καρφώθηκαν 2 σιδερένιες βέργες στον λαιμό 26χρονου και έζησε

atixima fortigo india atixima podilati india

Ο 26χρονος Hamar Singh Rajput από την Ινδία, οδηγούσε το ποδήλατο του σε έναν κεντρικό δρόμο του Rajasthan της Ινδίας, όταν έπεσε επάνω σε ένα φορτηγό που μετέφερε οικοδομικά υλικά, με αποτέλεσμα δύο τεράστιες σιδερένιες βέργες να καρφωθούν στον λαιμό του. Κανένας δεν θα μπορούσε να πιστέψει, βλέποντας αυτή την εικόνα, ότι θα μπορούσε να επιβιώσει, μιας και οι βέργες τον είχαν τρυπήσει και διαπεράσει μέχρι και πίσω στην πλάτη.

sokaristikes eikones atuximata sovara atuximata

Στην αρχή όπως δήλωσε ο νεαρός, ένιωσε απλά ότι κάτι κακό του είχε συμβεί και στην συνέχεια κατάλαβε ότι οι ράβδοι τον είχαν διαπεράσει και εκεί ήταν που άρχισε να πιστεύει πως ήταν πολύ κοντά στον θάνατο. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν πρόλαβε καλά καλά να συνειδητοποιήσει, το πως είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση.

Φυσικά, όταν τον είδαν κάποιοι κάτοικοι της περιοχής σε αυτή την κατάσταση, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν και με το ότι είχε ακόμη τις αισθήσεις του.

apisteuto atiximaeidisis atixima podilati

Ο γιατρός Manish Chhaparwal, δήλωσε πως το απίστευτο ήταν ότι μιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν εκεί. Τον βάλανε αμέσως στο χειρουργείο, χωρίς να έχουν πολλές ελπίδες κι όμως ο νεαρός, μετά από 3 ώρες που διήρκησε η χειρουργική επέμβαση βγήκε σώος και ασφαλής!

Ήταν τόσο τυχερός που όλα του τα ζωτικά μέρη δεν είχαν πάθει το παραμικρό, που όλοι οι γιατροί και ο ίδιος φυσικά μετά από όλα αυτά, πιστεύουν ότι ήταν ένα θαύμα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!