Τέρας κυκλοφορούσε έχοντας στα χέρια του το κεφάλι της γυναίκας του!

Ένας άνδρας σόκαρε κόσμο στο Πούνε της Ινδίας, όταν σύμφωνα με την την Daily Mirror τον είδαν να κυκλοφορεί ήρεμος και χαλαρός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, κρατώντας όμως στα χέρια του κάτι απίστευτο. Αυτό που είχε στα χέρια του ήταν το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του και φυσικά όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρχε περίπτωση οι περαστικοί που το παρατήρησαν, να προσπεράσουν έτσι ένα τέτοιο σκηνικό.

Έτσι, τον μαγνητοσκόπησαν όσο περπατούσε ανέμελα κατά μήκος του πεζοδρομίου και αυτό το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας!

 

Έπειτα, διάφορα δημοσιεύματα από τοπικές εφημερίδες και κανάλια ισχυρίζονταν ότι ο 60χρονος Ram Chavan, αποκεφάλισε την σύζυγο του επειδή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο ίδιος ο Chavan παραδέχτηκε ότι αποκεφάλισε την 55χρονη γυναίκα του, χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι και στην συνέχεια το πήρε και έτσι απλά βγήκε στον δρόμο.

eidisis kosmos dolofonia

Εννοείται πως η αστυνομία δεν άργησε να τον συλλάβει και ακόμη η υπόθεση του εκκρεμεί! Τι άλλο θα δούμε ακόμη, ας ελπίσουμε ότι αυτά τα σκηνικά θα μείνουν στην Ινδία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!