Μοντέλο δήλωσε πως έκανε αξέχαστο τρίο με τον Justin Bieber!

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media με τις πράξεις και τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά όμως ξανά είδε τα φώτα της δημοσιότητας, με μια είδηση βόμβα που προήλθε από ένα βρετανικής καταγωγής μοντέλο, την Λόρα Κάρτερ.

Το 30χρονο μοντέλο σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Sun του Λονδίνου, δήλωσε πως έκανε μαζί του ένα καταπληκτικό και αξέχαστο τρίο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Προφανώς και η δήλωση της αυτή μόνο απαρατήρητη δεν μπορούσε να περάσει, μιας και έδωσε αρκετές καuτές λεπτομέρειες στον τύπο, για το πως συνέβη!

 

Δες επίσης: 91χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από Seχ games με 49χρονο

 

Μοντέλο έκανε αξέχαστο τρίο με τον Μπίμπερ σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

justin bieber

Το συμβάν κατά τα λεγόμενα του μοντέλου, έγινε πριν από μία εβδομάδα, όταν ο Bieber την πήρε από ένα nightclub που διασκέδαζε και φύγανε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο το οδηγούσε ο σοφέρ του και πήγανε σε ένα after-party στο ιστορικό Rosewood Hotel.

laura carter fotografisi

Στο τεράστιο δωμάτιο που κατέληξαν, υπήρχε άφθονο αλκοόλ, ενώ μαζί τους είπε πως ήταν περίπου 10 ακόμη γυναίκες, αλλά και τέσσερα αγόρια. Φυσικά δεν της επέτρεψαν να έχει μαζί της το κινητό της, με το οποίο ήθελε να φωτογραφηθεί.

lora karter justin biebermondelo justin bieber ksenodoxio

Εκεί λοιπόν και ενώ διασκέδαζαν, ο Τζάστιν ξεκίνησε το παιχνίδι φιλώντας μία από τις κοπέλες. Έπειτα, την πήρε και την πήγε σε ένα prive δωμάτιο όπου ήδη ήταν ξαπλωμένη μια άλλη γυναίκα και έτσι ξεκίνησαν όλοι μαζί τα παιχνίδια. Μέχρι που μετά από ώρα ο τραγουδιστής έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στην Λόρα και η δεύτερη γυναίκα αποχώρησε.

lora karterjustin bieber trio modelo laura carter

Η συνέχεια όπως δήλωσε και το μοντέλο, ήταν απλά φανταστική και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτή την βραδιά. Το μόνο που έχουν να περιμένουν τώρα, είναι να δουν το αν θα κάνει κάποια δήλωση και ο ίδιος, για όλα όσα αναφέρθηκαν στην βρετανική εφημερίδα. Όπως και να χει η Κάρτερ τον ανέβασε ακόμη περισσότερο στα μάτια των θαυμαστριών του!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!