91χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από Seχ games με 49χρονο

Μια είδηση από την Πορτογαλία κάνει τον γύρω του κόσμου από χθες και μας έχει συγκλονίσει. Μια 91χρονη βρέθηκε νεκρή από ασφυξία, μετά από Seχ games με 49χρονο γείτονά της. Την γυναίκα την βρήκαν στο κρεβάτι της νεκρή, ενώ γύρω της υπήρχαν διάφορα seχ toys.

Προφανώς οι δύο εpαστές προτιμούσαν τις κίνκι καταστάσεις, αλλά η 91χρονη δεν άντεξε τα “παιχνίδια”! Σε άλλη περίπτωση το σοκ θα ήταν η διαφορά ηλικίας που υπήρχε στο “ζευγάρι”, αλλά τώρα ο τρόπος του θανάτου της έκλεψε την παράσταση.

 

Δες επίσης: Όμορφη καθηγήτρια το «έκανε» με 15χρονο πάνω από 80 φορές σε 3 μήνες

 

91χρονη πέθανε από ασφυξία μετά από Seχ games με 49χρονο γείτονα της

nekri 91xroni portogalia paixnidia krevati

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στο Αβέιρο, το οποίο απέχει περίπου 70 μίλια από το Πόρτο. Μόλις ενημερώθηκε λοιπόν η αστυνομία και έπειτα από έρευνες που έγιναν στον χώρο της νεκρής γυναίκας, βρήκαν δείγμα και το πήγαν για ανάλυση DNA. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο άντρας που συμμετείχε στα παιχνίδια ήταν ο 49χρονος γείτονας της, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας δύο παιδιών.

Το συμπέρασμα των ιατροδικαστών ήταν πως ο θάνατος της ηλικιωμένης προήλθε από ασφυξία, έπειτα από την συνεύρεση των δύο γειτόνων και τα ιδιαίτερα παιχνίδια που έκαναν στο κρεβάτι. Επίσης, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού ή σημάδια στο σώμα της 91χρονης που να δείχνουν ότι αντιστάθηκε και υπήρξε πάλη μεταξύ τους.

Οι γείτονες της είπαν πως ήταν μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ζούσε μόνη της, αλλά όλοι ξέρανε πως για την ηλικία της ήταν πολύ «ενεργή» στον τομέα του seχ. Τελικά όσο καλό μπορεί να κάνει στην υγεία μας, μετά από κάποια ηλικία καλό είναι να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!