Μητέρα έδεσε τον γιο της επειδή δεν πήρε 97€ από την διατροφή!

Δυστυχώς, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των μανάδων που θα πουλούσαν μέχρι και τα παιδιά τους για λίγα χρήματα. Βλέπεις, δεν είναι όλες οι γυναίκες κατάλληλες για μητέρες αλλά ο Θεός δεν κάνει διακρίσεις. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό, αν σκεφτείς ότι μια μητέρα έδεσε τον γιο της μόνο και μόνο επειδή δεν πήρε ολόκληρη την διατροφή από τον άντρα της θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο!

Πριν από λίγες ημέρες ακούσαμε ότι μια 29χρονη γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έκαψε εσκεμμένα το χέρι του εξάχρονου γιου της επειδή ήταν ατίθασος και τώρα αυτό που συνέβη στην Κίνα.

 

Έδεσε τον γιο της επειδή ο πρώην άντρας της δεν έβαλε όλη την διατροφή!

mana vasanizi paidi

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι από την πόλη Leiyang της Κίνας και αποφάσισε να δέσει το παιδί της στις σκάλες τις πολυκατοικίας της υποστηρίζοντας ότι έχασε 1.000 γιουάν, δηλαδή σχεδόν 97 ευρώ, από την διατροφή που είχε συμφωνήσει με τον άντρα της ότι θα παίρνει.

Και τώρα θα μου πεις, τι έφταιγε το καημένο το παιδάκι. Εννοείται ότι δεν έφταιγε, αλλά η άμυαλη μητέρα βρήκε αυτόν τον τρόπο για να κάνει τον πρώην σύζυγο της να της δώσει τα χρήματα. Έτσι, όσο ο μικρός έκλαιγε και σπάραζε από τον πόνο στις σκάλες εκείνη τον έβγαζε φωτογραφίες για να τις στείλει στον πατέρα του.

agori demeno skales

Δες επίσης 14 απαράδεκτους γονείς σε φωτογραφίες!

Ο πατέρας που ζει τέσσερις ώρες μακριά με το αυτοκίνητο έστειλε απευθείας τις φωτογραφίες στους παππούδες του παιδιού, οι οποίοι ευτυχώς έσπευσαν μέσα σε μόλις 20 λεπτά να βοηθήσουν το τραυματισμένο αγόρι. Για έναν περίεργο λόγο όμως αυτές οι εικόνες κυκλοφόρησαν και στο WeChat, μια κινεζική εφαρμογή ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κινεζικός τύπος ισχυρίστηκε ότι οι γονείς είχαν πάρει διαζύγιο από τις αρχές του 2016 και ενώ μόνο ο μεγαλύτερος γιος της οικογενείας ζούσε μαζί με τη μητέρα τον Ιούλιο, ο πατέρας ζήτησε από την πρώην σύζυγό του να φροντίσει και τον μικρότερο γιο για περίπου έξι μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι θα της δίνει κάθε μήνα 2.000 γιουάν, δηλαδή 194€.

Μπορεί να μην πήρε όμως η γυναίκα όλο το χρηματικό ποσό αλλά ο πατέρας τον παιδιών της φαίνεται ότι μέσα στους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο της είχε δώσει για τα παιδιά περίπου 1285€. Δες ακόμη 12 ανθρώπους δεν θα έπρεπε να είναι γονείς!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!