Μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε στην στρατιωτική βάση 51!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν ισχυριστεί ότι έχουν δει διάφορα περίεργα αντικείμενα να πετάνε στον ουρανό, αλλά πόσοι από αυτούς είχαν και αποδείξεις για τα λεγόμενα τους;

Μια νέα είδηση κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, καθώς ένας επιβάτης αεροπλάνου ο οποίος ταξίδευε από την Καλιφόρνια στο Τέξας, τράβηξε με την κάμερα του κινητού του ένα μυστηριώδες αντικείμενο, κοντά στην στρατιωτική βάση 51. Αυτό που του τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν ένα εκτυφλωτικό φως, κάπου στην έρημο της Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Δες επίσης: Αυτοπυρπολήθηκε συνδικαλιστής σε συνέντευξη τύπου!

 

Επιβάτης αεροπλάνου απαθανάτισε ufo στη στρατιωτική βάση 51

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό αυτό συνέβη στις 30 Οκτώβρη 2015 και ο συγκεκριμένος άνδρας ισχυρίστηκε ότι είδε μια εκτυφλωτική λάμψη να έρχεται από το έδαφος, κοντά στην άκρως απόρρητη περιοχή 51 στρατιωτικής βάσης, η οποία βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα.

mistiriodes antikimeno erimos nevada

Στις φωτογραφίες του φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα ένας γιγάντιος μεταλλικός δίσκος και μιας και σοκαρίστηκε από το θέαμα, δεν έχασε χρόνο και ανέφερε το περιστατικό στο Mutual UFO Network, το οποίο ερευνά εμφανίσεις UFO στις ΗΠΑ.

iptamenos diskos ameriki

Χαρακτηριστικά ανέφερε, πως το συγκεκριμένο μυστηριώδες αντικείμενο είχε πολλά φώτα γύρω του, τα οποία έφταναν μέχρι τον ουρανό και του τύφλωναν τα μάτια. Κανένας άλλος επιβάτης όμως δεν φάνηκε να πρόσεξε κάτι.

fotografies ufo

Έπειτα, ρώτησε πολλούς υπαλλήλους της Πολεμικής Αεροπορίας αν έχουν δει ποτέ κάτι παρόμοιο και φυσικά όλοι απάντησαν ότι ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι ανάλογο.

eidiseis ufo

Βέβαια, επειδή όπως όλοι μας γνωρίζουμε, δεν είναι όλα τα πράγματα όπως φαίνονται, υπάρχει και η εκδοχή να ήταν ένα γιγαντιαίο ηλιακό αγρόκτημα. Αυτή η βάση όμως, αναγνωρίστηκε από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, μόλις το 2013, καθώς μέχρι πριν θεωρούταν μια πολύ μυστική περιοχή που δεν έπρεπε να δει τα φώτα της δημοσιότητας.

perierges eidiseis kosmos

Το ακριβές σημείο όπως αναφέρθηκε από τον Scott C Waring, που είναι ο εκδότης του UFO Sightings Daily, ήταν το Gabby, το οποίο είναι περίπου 140 μίλια νοτιοδυτικά της περιοχής 51. Και το “Κοινό Δίκτυο ΑΤΙΑ” κατέταξε το περιστατικό στα “ανεπίλυτα”

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!